1 år och 8 månader

Månadens Favoritleksak: Duplo och böcker
Månadens Favoritmat: Pannkakor, sambal oelek gryta
Månadens Favoritord: Hej, Hejdå, apelsin
Månadens Favoritprogram: Youtubeklipp på brandbilar och polisbilar. Även ett klipp på en grå traktor som heter gråtass

Du växer snabbt nu, och har redan storlek 86/92 på kläderna (vi kan väl dock vara överens om att 92 är för stort och behöver vikas upp flertal gånger). Du har kommit över din första trotsperiod och är lite lugnare igen, vi kan kalla det hanterbar. Du älskar apelsiner och älskar mat, men har blivit lite petigare på maten som serveras. Ibland funderar vi på om det serveras för god mat på dagis, för där äter du alltid massor?. 

Du har otroligt mycket spring I benen och älskar att bli jagad och kasta bollar. Du har också börjat lägga pussel, dock är ditt tålamod fortfarande väldigt kort och du klarar inte av när någonting inte funkar som du vill. Sen har du också börjat prata massor, du kan säga väldigt många ord och härmar oss när vi säger saker som "vad kallt det är", "älskar dig", "titta bilen". Dock inte på beställning utan bara när det passar dig..

Du älskar också att mysa en stund I soffan med oss, sålänge du har din snutte och napp förstås. Då kan vi gosa tillsammans en liten stund  och dom korta stunderna passar man ju på att njuta av. För sen kör vi 100% igen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback