Vaccin och mys

I torsdags passade vi på att åka o vaccinera oss mot TBE hela familjen. Det rekommenderas ju om man vistas mycket i skogen, och med en unge så lär vi väl vara utomhus och i skogen hela sommaren nu. Förra sommaren var vi ju inte mycket i skogen men fick ändå plocka 3 fästingar från den lilla. 

Igår blev det mys med Maria, Christian och Victoria. Och det är helt sjukt hur olika våra barn är. När det var dags att fika så kunde inte Matteo sitta still han fick hoppa ner ur stolen flera gånger för att springa av sig, medan Victoria satt nöjt och åt och undrade vad Matteo pysslade med. Men dom börjar ju i alla fall interagera lite och pusslade tillsammans. Sen tog vi med dom ut till en lekpark så Matteo kunde springa av sig lite. Virvelvinden behövde springa av sig. 

Vi håller ju på att planera Kolmården med dom och har bestämt oss för 2 dygn i stuga på campingen bredvid. Kände att det är enklast med två små, bilfria med lekplats och badplats blir nog super!

Medan vi väntade på vår tid på drop-in vaccineringen så fick vi underhålla den lilla. Låta han köra kundvagn, låta han åka kundvagn, låta han springa runt och plocka påskägg och sätta tillbaka dom igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback