Chiligryta med kyckling

Chiligryta med kyckling (8 port.)

1 kg kycklingfilé
2 gula lökar
4 vitlöksklyftor
1 dl tomatpuré
2 msk oregano
2 tsk spiskummin
2 krm chiliflakes
2 pkt krossade tomater, ca 800 g
4 dl vatten
2 tärningar kycklingbuljong
Salt, peppar
1 tsk honung

 

1.Strimla kycklingen och stek tills den får lite färg, häll därefter över i en gryta
2. Hacka löken och finhacka vitlöken fräs den mjuk och häll över till grytan.
3. Vänd ner tomatpuré och kryddor. Därefter tomatkross, vatten och smulad buljongtärning.
4. 
Låt koka ca 20 min. Kontrollera att kycklingen är klar och smaka sedan av med salt, peppar och lite honung.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback