1 år och 4 månader

Nu börjar du att bli en stor kille och har ju redan börjat på dagis. Dock trivs du väl inte värst bra där ännu, utan har bara haft ett par bra dagar då du lekt och varit nöjd. Men jag tänker att det är en vanesak. Du har dock otroligt mycket spring i benen och står gärna och steppar på stället för att göra dig av med energin. Du älskar fortfarande bilar i alla dess former och vill gärna gå ut och upptäcka världen. Som tur är så har du äntligen börjat trappa ner på att sätta saker i munnen nu, så man behöver inte vara lika orolig längre när man är utomhus. Favorit sysslan just nu är just utomhuslek enligt dig, du vill göra allt. Gunga, åka rutchkana, duscha i sand, springa i gräset och helt plötsligt kanske en postenbil eller liknande rullar förbi,så springer du för att komma ikapp den.
 
Du har inte börjat säga så många fler ord, men du kan ju i alla fall traktor och brandbil och det är väl relevanta ord kan jag tycka. Du har ju även en ordentlig vilja och visar var du tycker och vill/inte vill göra. Du har vanligtvis en väldigt bra aptit och äter oftast två portioner mat på dagis. Och  hemma brukar du äta lika stor portion som mig. Favoriten är ju korv, och banan.
 
Du har nu gått upp till storlek 86 på överdelar men behåller 80 på underdelarna, för dina ben är korta. Några pyjamaser är dock fortfarande strlk 74, men det gör ju ingenting att dom är lite korta i benen. Du är ju så varm ändå! 

Du har börjat sova dåligt sen du började dagis och vi får bära in dig till vår säng varje natt nu. Du rullar gärna omkring mellan oss och fäktas hela natten. Men vi hoppas på att det är en fas som du snart kommer ur! För du tar en otroligt stor plats för att vara så liten. Men emellanåt är det rätt så mysigt att sova bredvid dig och gosa och krama om dig, så det gör inget att du tar plats!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback