Promenad o besök

Idag blev det en promenad till slottskogen i det fina vädret, stannade till på Villa Belparc o tog en smoothie. Men då valde lillen att vakna så det blev en kort powernap. Sen var det bara att promenera hem igen och göra iordning lite innan Maria, Christian och Victoria kom över på fika. (dom tog med riktigt gott fika!). Victoria har ju vuxit massor, så hon är ju nästan i Matteos storlek nu! Och hon tyckte det var både fascinerande och läskigt med honom. Men mysigt hade vi och Victoria fick prova bollhavet och verkade gilla det. Så Maria var rätt så nöjd då hon precis hade klickat hem ett eget. Man vet ju aldrig med barn och leksaker, vad som kommer funka och inte. 

Men det var i alla fall jätteroligt att träffa dom igen, det är ju alldeles för långt emellan  Men nu när värmen börjar komma så kanske man kan börja träffas oftare i alla fall! 

Matteo missade ju sin eftermiddagsnap också, så jag fick ta med honom ut och leka för att hålla igång honom en stund till. Så när vi väl skulle äta halv sju, så somnade han i stolen stackarn. Så det var bara att byta kläder på honom och lägga han i sängen. Så vad gör vi föräldrar första kvällen ensamma. Jo, bloggar och kollar hemnet i soffan. Lite go egentid som behövs ibland
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback