Matteo 10 månader

Och så är du redan en pigg liten 10 månaders bäbis. Du kryper runt riktigt snabbt och passar man sig inte så river du ut Tottes vattenskål eller suger på våra skor i hallen. Du börjar bli trött på dina leksaker och leker då helst med vardagliga saker som pottan, en bunke, robotdammsugaren eller en kattleksak hos Becca. Men bollhavet är i alla fall fortfarande populärt. Där tränar du dig på att ställa dig upp och ramla ner, och kastar dig in i bollarna för att sedan sprida ut dom i hela lägenheten.
 
Du vet vad du vill och säger gärna till ordentligt när du inte får röra pappas snusdosa, någon växt eller mobil. Du har även börjat få små små tänder. Så nu hugger du oss i fingrarna när du får möjlighet, tur att du i alla fall tycker att det är riktigt roligt att borsta tänderna. För det kittlar gott i munnen.
 
Du står gärna mot möblerna nu, och vi har fått rensa lägenheten från saker som du nu kommer åt, såsom hyllor och prydnader. Så lägenheten börjar bli riktigt tråkig och kal. Men vad gör man inte för att skydda dig.
 
Du är en tjötig liten bäbis som gärna sitter och babblar för dig själv, både i vaket och sovande tillstånd. Och när vi går ut och leker så är du nyfiken på alla människor och tittar hellre på barnen än att leka själv.
 
Tyvärr är du inne i en period där du inte sover så bra på nätterna. Men vi får hoppas att det bara är tillfälligt, för snart blir vi tokiga här hemma. Vilken tur att vi älskar dig så mycket att vi kan ha överseende med det ett tag i alla fall  ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback