Helgens bravader

Vi startade lördagen med en tripp till Eskilsby så att Matteo fick bada lite och äta picknick. Vilket var roligt till en början, men när han fick se en leksakstraktor på stranden som han inte fick leka med så blev det hysteriskt. Hur förklarar man för en ettåring att det inte är våran? Well det blev slutbadat då i alla fall för det spelade ingen roll hur mycket jag försökte avleda och titta på annat. Han ville ju så gärna leka med den där gula traktorn...

Senare på kvällen fick vi barnvakt och tog oss till en 20 års fest, Daniels vänners son fyllde år. Och nog hade dom slagit på stort så det var 30 personer inbjudna och det bjöds på mat och alkohol. Så mamma fick festa till det lite. Vi stannade dock inte så länge, men det var nog likabra för plötsligt så började ju födelsedagsbarnet kompisar dyka upp och då blev man lastgammal. Sen tog vi bussen hem tillsammans med halva Sverige. Sen att det var fel på dörrarna gjorde det inte bättre, den tvärstannade ju såfort den försökte köra iväg pga att dörrarna öppnade sig.

Söndag så kom mamma på en snabbvisit, hon hade varit på ett bröllop i Stockholm igår och hade hittat kattungar i Göteborg som skulle få följa med hem. Så hämtade henne från Landvetter klockan 13. Sen mötte vi upp Becca o Erik i Slottskogen, tittade på djur, åt mjukglass och lekte I Plikta. Tog oss hem och gjorde iordning middag på balkongen medan dom fick leka ute på gården och sen lite jordgubbar innan det var dags att hämta upp kattungar och skjutsa henne tillbaka till Landvetter.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback