Julafton

Det blev ju inte riktigt som vi tänkt oss, för meningen var att vi skulle fira jul med Mia o barnen. Men eftersom vi hade magsjuka tidigare I veckan så vågade dom inte komma hit. Så istället hade vi en liten utomhusträff på dagen med dom o Charlie o Klas. Det blåste riktigt kallt och Matteo blev riktigt tjurig fort. Så det blev en kortis, men det var ett bra försök i alla fall..

Vi hoppade över tomten i år och pyttsade ut julklapparna under dagen, precis som man själv ville att det skulle vara när man var barn
 Så han fick börja att kolla i julstrumpan på morgonen, där två bilar gömt sig i varsitt paket. Efter Kalle Anka när vi skulle börja ta fram maten så kom nästa paket, duplo från Morfar o Eva. Så då hade han något att pyssla med i väntan på maten. Efter maten så kom paketet från mormor fram, med böcker, bilar och en biltvättsbana. Då kände vi att det var tillräckligt med saker att leka med. Så paketet från becca med kattboken och myskläder och den stora bilbanegaraget öppnades idag på morgonen.

Julbordet blev också ett litet, men det viktigaste fanns med som julskinka, gravad lax och brysselkål till mig och köttbullar, prinskorv till Matteo o Daniel. Man orkar ju inte köpa eller laga alltför mycket när man bara är tre, och när man har en liten som bara kan sitta still 10 minuter vid matbordet. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback