Stenungsbaden

Igår åkte jag och Becca till Stenungsund, fotograferade, shoppade, käkade indiskt och checkade in på Stenungsbaden. Min födelsedagspresent.

Vi var inbokade på spa avdelningen mellan 19-21 (tur ändå att det var så pass tidigt, vissa blev ju inbokade mycket senare..). Vi tog varsin cider och satt I varmpoolen länge, sedan masserade vi varandras ryggar i bastun innan det var dags att kliva upp.

 Därefter gick vi ner till baren och tog varsin drink och åt godis som vi köpt påvägen dit. Alltid gott med godis, men man får ju alltid ont i magen av det tyvärr.


Väl uppe på rummet igen somnade vi rätt så fort och sov till halv åtta. Det är ju inte ofta det händer nu för tiden! pga corona så hade dom begränsat antal inne på frukosten så vi fick en sen tid och inte heller fick vi gå in till spaet, utan det kostade extra. Så vi låg och drog oss länge i sängen, och tog en sväng runt hotellet innan frukosten. Hittade en hängmatta att slappa i. Sen tryckte vi i oss så mycket frukost vi kunde innan det var dags för hemfärd.



En perfekt mini mysweekend med syrran! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback