Kick-off med jobbet

Fredag efter lunch var det dags att bege sig ut till Nääs fabriker där kickoffen skulle hållas. Det är ju nya (gamla) ägare till bolaget nu och vi har helt gått ut den stora amerikanska koncernen och tillbaka till det "lilla" bolaget som det varit tidigare. Så att det är ny/gamla ägare är alltså att en av de ägarna som startade bolaget från början nu köpt tillbaka det igen. Men dock tillsammans med en driven bekant.
 
Vi använde fredagen till att diskutera nyckelorden för bolaget, åt god mat, hade musikquiz och satt i spa avdelningen ett tag. Nääs Fabriker var ju väldigt fint och mysigt, men tyvärr ett mindre spa än vad jag trott, två bubbelpooler på utsidan (precis vid vattnet så att man kunde doppa sig i havet) och två bastu..
 
Kvällen blev oerhört lång trots att jag planerat att lägga mig tidigt, men man hamnade ju i så intressanta diskussioner med långväga kollegor som man tidigare bara haft ett namn och röst på, och som man plötsligt fick ett ansikte och en relation till!
 
Lördagen började tidigt, och trots att min rumskamrat ramlade in på rummet strax efter 4 så var hon så galet hungrig på morgonen att vi klev upp strax efter sju och begav oss ut mot frukosten. Helt ensamma satt vi ett bra tag och åt en riktigt god frukostbuffé. Men tillslut fumlade dom in en efter en. Sedan var det en fullspäckad förmiddag med information om hur de nya ägarna och ledningen ser på läget nu, då och hur företaget ska drivas framåt. En mycket produktiv förmiddag med möjligheter att ställa frågor och reflektioner. De gav känslan av att alla åsikter och vinklar räknas och att alla behöver vara engegerade och delaktiga för att få bolaget i rätt riktning. Sedan avslutades det med en stor och riktigt bra lunchbuffé. Så det var definitivt ett lyckat evenemang!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback