7 månader

Då har hela 7 månader passerat och tillslut så kan du ligga på magen en liten stund. Dock bara om Totte finns i närheten så att du kan titta på honom. Du har nu också börjat gå lite när man håller upp dig och kan sitta och leka mycket bättre än för en månad sedan. Dock måste man fortfarande vara uppmärksam när du sitter på golvet  För när du vill få tag i något som ligger på sidan av dig så tippar du snabbt över.
 
Vi har också upptäckt klämmisar med mat och frukt, dessa är mycket roligare än sked. Du tycker dock fortfarande inte om mat överlag, men frukt i alla dess former är mums. Nu äter du gärna också både smörgåsrån och majskrokar och geggar gärna runt maten överallt, inte bara på stolen utan gärna i ansiktet och håret också.
 
Du har också blivit mer rörlig i hoppgungan och gåstolen. Dock går det ofta bara ett steg fram och två steg bak så du blir väldigt frustrerad att du inte kommer dit du vill! Men du är överlag en riktigt glad liten skit
 
Du har fortfarande dina mat och sovrutiner som gör våra liv mycket enklare att leva. Vaknar 7, äter frukost 8, sover 10-11.30, äter 12, sover 14-15.30, äter 17, sover 19-20.30, äter 21.30, sover 22, äter typ i sömnen 01.30.

Sen ett tag tillbaka så löser du även att ta nappen när du vill ha den. Otrolig skillnad det gör! Armarna och händerna är mer kontrollerade också, så nu slipper du råka stöta ut nappen av misstag. 
 
Sicken sötnos som redan fyllt 7 månader!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback