Det här med barnvagnar

Vi googlade ju rätt så länge när det gällde att hitta en barnvagn, och kollade rätt så mycket på Facebook marketplace efter en begagnad. Men sen var vi i en butik och kollade lite, fick se när barnvagnarna monterades ihop och insåg att det är svårt att köpa begagnad när man inte riktigt har koll på allt som har med barnvagnar att göra. Det är ju en hel jäkla djungel!
 
Tillslut fastnade vi dock för den nya Britax Smile 3 då den var behändig och blir väldigt liten när man fäller ihop den. Man vill ju gärna att barnvagnen inte tar så stor plats i bilen och inte för stor att ta på spårvagnen och bussen. Så när vi väl bestämt oss så tog vi oss till en butik med ett väldigt bra paketpris. Visade sig sen att man kunde uppgradera paketet med annan isofix bas och annan säkrare men enklare att använda & fästa barnstol/babyskydd. Efter mycket diskussioner och funderingar så tog vi det dyrare paketet ändå. Så priset vi fick tillslut verkar vara ett standardpris som de flesta butikerna erbjuder. Men men, det är beställt i alla fall.
 
Vi valde grå färg, och väntar nu på leveransen och hoppas att den kommer i april. Pga coronan så dröjer leveranserna från Kina tydligen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback