Resor framöver

Vi satt och räknade lite på vad som är kvar att betala inför sommarens resor, för vi fick nämligen frågan angående att följa med Daniels vänner till Prag. Nog för att vi redan varit i Prag en sväng och inte var alls så imponerade. Men med tanke på att alla andra är lyriska över Prag så kanske vi missade någonting?
 
Hursom så blir det ju en weekend till Lubeck med Maria och Christian över midsommar, då ska det handlas sprit och go marsipan. Sedan blir det ju bröllop i Fjällbacka, därefter åker jag, Becca och Naomi upp till norrland en sväng. Och sedan avslutar vi sommaren med Charlie och Klas i Kroatien. Så då var frågan om vi skall klämma in Prag i allt detta också. Vi skall fundera ett par dagar så får vi helt enkelt se vad vi kommer fram till.
 
Apropå resor så är detta ett litet konstigt år för mig och Becca, för det blir ingen gemensam utlandssemester, vilket är första året på väldigt väldigt länge. Dock så kommer hon resa ändå, eftersom att hon och Naomi har bokat Grekland i slutet av sommaren.
 
Prag förra sommaren
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback