Skagen över dagen

Igår utnyttjade vi presentkortet som Becca och Naomi hittat när vi letade julklappar i stan. Presentkortet gällde ju endast till midsommar och för upp till fem personer med bil över till Danmark över dagen. Så vi tre tog bilen över och gjorde ett besök i Skagen. (med ett par stopp på Second Hand butiker först såklart).
 
Skagen var väl mysigt, men mycket mindre än jag trott. Sedan var ju vädret inte helt på vår sida, trots att det egentligen skulle regna men inte gjorde det så var Skagen svårt att riktigt uppskatta på grund av blåsten. Vi blåste nästintill bort. Men vi gick i alla fall längst med huvudgatan och tittade på affärerna, rätt så lite folk ute.
 
Vi gick bort mot hamnen och kollade och hittade en massa containrar
 
Vi provade gå ut på stranden, som tydligen skall vara väldigt väldigt fint, det blåste där också...
 
Och så åkte vi ut till stället där två hav möts. Vi orkade dock inte ta oss hela vägen bort på stranden, vi blev bortpiskade av sanden kan man säga... och jag tror fortfarande att jag har kvar sand i håret sedan igår.
 
Så istället begav vi oss tillbaka mot Fredrikshamn och Botaniska Trädgården där vi fotograferade lite och hälsade på djur. Tjejerna hittade en lekpark de kunde leka av sig i innan vi tog oss in till centrum och käkade middag innan vi tog båten hem
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback