Helgen med familjen

I torsdags hämtade vi upp familjen på Landvetter och begav oss sedan ut till Brännö. Det var 30 grader varmt så det var gött med en liten båttur ute i skärgården och så fick lillbrorsan William bada lite också. Mamma var också lite sugen på att bada så hon var lite ledsen att hon tappat bort sin bikini. Så hon fick titta på. När klockan sedan blivit mycket så tog vi oss tillbaka med snabbåten och grillade korv och hamburgare på gården
 
 
I fredags jobbade både Daniel o Becca så jag fick ta med familjen på lite shopping på Frölunda Torg. William var less redan innan vi gick in i första butiken, men man kan väl inte klandra honom. Efter ett par timmar shopping så blev det dock lite roligare för honom, för då åkte vi allihopa till Liseberg. Daniel offrade sig och åkte både Helix och Valkyria med honom, medan jag och Becca tog en lugnare variant (Kållerado). Vi spelade lite i spelhuset och lyssnade på några låtar av Albin Lee Moldau som spelade live och avslutade kvällen med spontanmiddag på en indisk restaurang. Det var galet mycket mat och ingen av oss behövde lägga sig hungrig.
 
 
Lördagen började med Williams födelsedagspresent, en runda på Prison Island. Där vi var riktigt grymma, of course! Och sedan tog jag o Becca med mamma på en liten shoppingtur där hon fick morsdagspresent i form av en riktigt fin bikiniöverdel. Vi avslutade kvällen med att bjuda familjen på en uppskattad kycklinggryta, fixade lite ögonbryn och hade balkonghäng till sent på kvällen med mammas favorit, ostbågar.
 
Idag var ju sista dagen, vi hade en tid att passa och regnet öste ner. Så då tog vi en sväng till världskulturmuseet. Där hade de en riktigt bra utställning om miljön och hur vi människor påverkar den. Sen käkade vi lite jordgubbar och glass innan vi skjutsade dem till Landvetter igen.
 
Det har varit en riktigt rolig och intensiv helg, dock med blandat väder. FRån 30 grader och sol till 13 grader och regn. Men man kan väl inte få allt I guess
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback