Möhippan

Vi hämtade upp Maria och tog med henne för att möta upp resterande utanför dansen. Det blev en timma bollywood, som också var riktigt roligt och svettigt. Vi lyckades också ta oss igenom en hel låt tillslut. Vilket var riktigt bra jobbat!
 
Sen tog vi en lite picnic bakom Storan & körde lite quiz och frågesporter, innan det blev dags för paddan. Väl på paddan så var det en liten flicka som trodde att Maria var en prinsessa, plus att asiaterna var riktigt imponerad och ville ta massor med kort med henne. Paddan passade fyi perfekt för oss, det var väldigt lite historia och mycket Göteborgsvitsar. Behöver jag säga att vi levde om mest på den båten?
 
Sedan var det dags att göra bruden i ordning för kvällen & fortsätta leka. Bland annat fick vi gissa i vilka alkoholhaltiga drycker intagits genom åren av bruden, med provsmakning då också. Coca Cola med vodka är nog det vidrigaste jag smakat faktiskt
 
Sedan blev det middag på Vigårda, där fick vi förfrågan från en blivande på svensexa om att ge bort en BH. Det var nämligen ett av uppdragen han hade. Men nej, en BH vill man ju verkligen inte ge bort, en bra BH är värd hur mycket som helst. Så vi föreslog att han skulle prova med trosor istället. Han erkände då att en äldre dam också föreslagit trosorna istället för BH;n när han hade frågat henne. Svensexegänget hade dock inte godtagit detta, då det var en alldeles för gammal dam.
 
Vi avslutade sedan kvällen med att dansa på Gretas. Tyvärr vart vi besvikna på musiken, den var inte alls något speciellt. Sedan att folket också var väldigt speciellt denna kväll, det var vi och kufarna. Men roligt hade vi i alla fall, och Christian har också skvallrat att Maria var riktigt riktigt nöjd över dagen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback