En helt vanlig lördag

Igår så var jag o Becca en sväng på secondhand och därefter hämtade vi upp Daniel för att ta en sväng med bilen. Vi kallar det att "träna inför roadtripen". Så vi drog en sväng bort till Särö Västerskog, som är en otroligt mysig liten skog.
 
Vi såg en karl i kostym som stod ute på en äng, helt stilla. Vi funderade länge på vad han gjorde där, det såg så oerhört knepigt ut. Visade sig tillslut att han väntade på sin brud då vi mötte dem senare när de gjorde sin bröllopsfotografering.
 
I Särö Västerskog så finns det en liten sandstrand, väldigt långgrunt var det. Becca ville bada, men det blåste från havet så när vi väl gick i och doppade fötterna så ångrade hon sig. För de första tre stegen var väldigt varma och sedan slog det om till iskallt. Så istället för att bada så tog vi bilen vidare för att hitta någonstanns att äta. Det blev golfklubben precis i närheten, där maten var helt okej men inget jag skulle åka tillbaka till.
 
 
Sen skulle det gosas med valp. Så vi åkte hem till Maria och Christian och fick träffa deras lilla valp Vito. Han var så pluttig och helt vild, så nästa gång blir det ett bättre objektiv som passar till rörelse! Fler bilder kommer :)
 
Kvällen avslutades hemma på balkongen med lite packplanering inför roadtripen samt Alfapet. Totte förstörde dock spelet lite när han ville ha uppmärksamhet. Syns det kanske att han inte fick lika mycket uppmärksamhet som han ville?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback