Besök i Göteborg igen

För att fortsätta på familjetemat från förra helgen så var det Pappa & Evas tur denna helg. Uthyrningslägenheten var upptagen hela helgen, vilket inte var så konstigt med tanke på att Summerburst var nu.. så dom fick istället låna Tottes rum, kontoret och sova på en uppblåsbar madrass.
 
Fredagkvällen åkte vi och hämtade dom strax innan åtta, så det blev bara lite mackor och tjöt på balkongen innan det var dags att gå och lägga oss för kvällen. Medan lördagen spenderades på att planera och handla inför lite mixed grill vi tänkt att äta till middag och en sväng in till stan och trädgårdsföreningen. Det var inte alls lika rofyllt som det brukar vara där på dagarna, Port de Solei hade nämligen en av sina "dagsfester" så det pumpade på rätt så bra med bas över hela parken. Men det blev en fika i alla fall och lite stros och dricka uppe på Avenyn innan vi åkte hem för grillningen.
 
När vi sedan skulle planera söndagens äventyr så såg vi på vädret att det skulle komma ytterligare en tropisk dag, så det blev faktiskt att vi åkte ut till Ringön och hyrde en Blueboat igen! Denna gång började vi med att åka genom Göteborgs kanaler, dom som hade hyrt trampbåt i kanalen tittade avundsjukt på oss kan jag säga! Sedan avslutade vi rundan med att ta en sväng upp till Säveån, Daniel hittade den omtalade sköldpaddan också. Tyvärr hann vi inte få någon bra bild på den för den dök ner såfort båten närmade sig!
 
Vi avslutade dagen med min favoritmat, Indiskt, innan vi körde upp Pappa och Eva till Landvetter, där de tog flyget vidare till Budapest.

Kommentarer
Postat av: emma

oj vad god maten ser ut att vara

2018-06-04 @ 22:16:12
URL: http://nouw.se/islycka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback