Beccas överraskning

Hade planerat en tripp över dagen till Fredrikshamn o bada på the reef, så Patrik fick packa hennes väska på morgonen och jag bestämde med henne att vi skulle "ut o shoppa hyffsat tidigt". Hon tyckte väl att det var lite konstigt att åka in till stan redan runt 8 på morgonen men Patrik sa bara att det var mycket att hinna med under dagen så dom måste vara ute i god tid!

Vi möttes upp allihopa på båten o åt en frukostbuffé, tog den sena tiden för att slippa äta lunch direkt i Fredrikshamn. Dock så började det gunga rätt så ordentligt en stund innan frukosten så jag blev lite smått sjösjuk, men mådde bättre efter att fått i mig mat i alla fall!

Spenderade sen några timmar inne på The Reef, främst i bubbelpoolerna. Vi gamlingar är ju lite känsliga mot vanliga pooler som känns så otroligt kalla. Sen ska man väl kanske aldrig börja med att sätta sig i bubbelpoolen för då kommer man ju aldrig i något annat. Vi hade hursomhelst jättemysigt! När vi skulle ut o hitta en restaurang till middagen så hade det börjat regna så vi tog ett mexikanskt ställe utanför. Vart väldigt mycket mat och väldigt gott och sen var det dags att sätta sig på båten hem! Alla var otroligt trötta och partyt som skulle vara på båten uteblev, men det var lika bra för vi var hyffsat ensamma på den båten ändå. Så vi satt bara o tjötade dom timmarna istället.

Becca blev i alla fall överraskad och glad! Alltid roligt när man får ihop ett gäng o gör någonting :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback