Bröllopsplanering

Alltså nu närmar sig bröllopet rätt så fort. Vi tog en kväll igår till att bara gå igenom budgeten igen, och vad som behövs göras inom närmsta framtiden. Vi diskuterade mat och tårta. Alltså för min och Daniels del när det gäller tårta, så vi äter ju inte ens tårta. Jag tål ju inte grädde och tycker inte om tårta. Så nu ska vi prata med ICA Maxi som tydligen är väldigt duktiga på bröllopstårtor och till ett bra pris. Så får vi se vad dom kan snickra ihop åt oss! Någon bara vanlig gräddig jordgubbstårta eller hallon och marängtårta kanske?
 
Sen diskuterade vi även mat. Ska man köra midsommarmat? (ska prata med en restaurangskola om vad de kan erbjuda för buffé), eller ska man köra på en grilltallrik från ex Frölunda Saluhall, med fläskfilé, rostbiff, skinka, salami och potatissallad. Är samma pris...Blir folk besvikna om man inte kör midsommarmat på midsommar? (jag tycker själv att midsommar, påsk och julmat är rätt så tråkig. Same shit, different name så att säga)..
 
Hur mycket sprit, öl och vin ska handlas i Tyskland och vad kommer det gå på? Vem ska hjälpa till med att plocka fram och plocka bort tallrikar och maten, och vem ska stå i baren under kvällen.. Det är också frågor som inte är besvarade ännu.
 
Vi pratade om just det här med mat på ett bröllop. Det är ju faktiskt inte det viktigaste, det är ju inte maten man är där för, utan det är ju för själva bröllopet och festen.. så det behöver inte alls vara värsta gormétmaten, utan om vi istället lägger krutet på stämningen, festen, bordsplaceringen och roligheter :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback