Piteå

För två veckor sedan var jag (Patrik) och Rebecka i Piteå och hälsade på hennes familj. Tågresan upp var inte särskilt trevligt då det var väldigt varmt, vilket resulterade i att vi var tvunga att ha öppet fönstret i kupén. Detta gjorde det lite svårt att sova. Men det gick ändå tillslut. Vi kom fram på tisdag förmiddag och hann precis se hela Älvsbyn (på 25 min) innan Maggie kom och hämtade oss. Efter en snabb husesyn i Lillpite åkte vi till havsbadet, trots skyfall och åska. Det visade sig, som tur var, att ovädret inte hade hunnit till stranden riktigt än. Vi hann vara på stranden i några timmar innan vädret kom ikapp oss även där.
 
onsdagen åkte vi till Storforsen, något jag hade sett fram emot. Där tog vi en promenad, badade och grillade korv. Efter en heldag vid forsen tog vi oss tillbaka till Lillpite för mer grillning och skönt altanhäng. Cykling
 
Torsdag: Bada i Hammenviken, PDOL med ungarna, åt surströmming med Peder.. Rebecca red på morgonen.
 
Fredag: Dåligt väder så vi åkte och hälsade på Ove, rebeckas morfar. Åkte hem till Verran Peter på fest. Sara och Per, Alvin. Hämtade av Maggie och Pelle och William som hade sovit i båten.
 
Lördag: Minigolf. Verran kom förbi. Grillade lax. Åkte hem med tåget. Trots att den var lång så var tågresan rätt okej.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback