Sveriges Nationaldag

..Tja, vad gör man då egentligen? Vi hade tänkt åka till picknickfestivalen under dagen. Men eftersom att det var dåligt väder fram till två så kom vi fram till att det nog inte var en så bra ide ändå, gräset skulle ju inte vara så gott att sitta på.. Så istället så tog vi en sväng till Hisingen och på megaloppisen i Frihamnen.. Vet inte riktigt om man kan kalla det megaloppis, men vi dök upp en och en halvtimme innan de stängde och det var endast två bilar där.. Så vi tog bussen in till stan direkt istället. Åt lite kinamat och passade på att köpa gotta till kvällen. Daniel skulle ju ut med kompisarna och åka ribbbåt. Så jag och syrran köpte hem jordgubbar och kiwii till chokladfondue, samt godis och anananas. Men vi var så galet mätta av kina maten att det dröjde innan vi fick i oss det!
 
Men vi spenderade i alla fall några timmar på balkongen, lyssnade på musik, drack vin och solade.. och sedan gick vi in och tittade på filmerna Shaun the Sheep och Home. Så myskväll!
 
Idag har jag bara varit en sväng förbi syrran med Totte, vi skulle kolla lite hur det gick att ha honom där. För snart är det dags för Rom och då funderade vi på om det var bäst att ta Totte dit, eller om Becca skulle komma hit och sköta om honom. Men det gick hyffsat bra ändå, så han får nog vara där i alla fall :=)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback