Piteå

Vi har ju hunnit vara här i några dagar nu, sen fredagmorgon. Fredagen blev en sväng på PDOL med mamma, Pelle o William. Så det blev bara lite mat och sen stå och kolla när William åkte karuseller (tivoliarbetarna där är så sjukt trötta på barn och på livet att man inte kan låta bli att stirra på dom!) Vi fick ju också packa bilen inför loppisen på lördagen och då vi även skulle sälja av lite barnkläder så blev det att sortera kläder till halv ett på natten...
 Lördagen steg vi sedan upp strax efter fem, åkte ut till Badhusparken o ställde oss. Dock så visade det sig att det varken var många säljare eller köpare ute under dagen, och då det började regna mitt på dagen så fick vi packa ihop oss igen, med bara ca 450 kronor mer i fickan var.. Så då åkte vi till Verran o chillade lite innan vi gick ut och åt med henne och Emelie. Vi promenerade en sväng runt på PDOL men vart inte roade så vi satte oss och fikade på Nodo tills vi blev så trötta att vi fick åka hem och sova (..klockan 10 typ..) eller hem och hem. Vi fick åka till Pappa, sova några timmar och sen åka och hämta upp mamma och Pelle på stan och därefter bege oss till Lillpite för att sova :)
 
Söndag blev en liten ridtur med mamma. Vi försökte oss på att rida ut i skogen, men man höll på att bli tokig. Jag fick så sjukt många bett på den lilla biten och så var marken så blöt att man bara sjönk igenom, så det blev att rida på ridplan en stund tills det började regna..Man kan ju som säga att det känns att det är längesen sist, har ont i rygg och ljumskar och blåmärken på benen. Vi var även en sväng och hälsade på lilla morfar på hans nya hem, och sen åkte vi hem och sov en stund. Hela familjen var sjukt trött, förutom William då.. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback