Träff med Anna

Igår var Anna i Göteborg, och ville träfffas. Så vi tog en promenad genom stan och satte oss och åt viltkebab och tjötade. Pratade en massa om nuet, hur gamla vi plötsligt blivit och hur många vuxenpoäng vi hade tjänat ihop. Hon låg före mig med både husvagn och hus. Sen pratade vi ju också gamla minnen, cheerminnen då såklart! Vi hade det väldigt roligt dom åren, och det är ju roligt att dom gamla cheerleaders man tränade med då har man fortfarande varmt om hjärtat. Vi pratade om all skit vi försökte sälja för föreningen, hur driftiga vi var då vi drev och startade föreningen helt  själva, hur vi utan Youtube eller riktig tränare tillslut lyckades bli ett duktigt lag! Och alla danser och stunt vi kom på!  Kjolar vi sydde... Oh My! Fanns mycket att prata om kan jag säga dig!
 
Sen när vi skulle gå och möta Annas kille, då glömde ju hon såklart sin plånbok kvar på platsen vi satt, gick tillbaka och den var borta.. Men efter en stund ringde det i hennes telefon, och då visade det sig att en tiggare hittat plånboken och lämnat in den till de städansvariga på stan. Så hon fick tillbaka den lika snabbt som hon tappade den! Flyt!
 
Fick också träffa Jörgen och Sören (där Sören är hunden och Jörgen är killen, svårt att hålla isär). Men det var också väldigt trevligt. Hon har hittat ena rediga killar :)
 
Sista träningen tillsammans innan jag flyttade till Göteborg, och Anna till Östersund
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback