New Yorker Fashion

Amisu
Nu har jumpsuiten kommit, i både svart och olika färger. Jeansjackan dyker även upp igen, men lika inne är det att ha en i svart eller brunt skinn. Sedan kan jag tipsa om jackan i militärgrönt här under (finns även varianter på den) som är sjukt snygg och säljer som smör!

Tunna linnen i blimmiga somriga mönster samt cardigans i den kortare eller längre varianten kommer man se mycket av i sommar, och så har det även kommit in många sommarbyxor i tunnare tyger, resår i midjan i härliga mönster.

Färg:
Leopardfärgat i alltifrån partykläder till sommarlinnen och skor, ljusrosa och blommigt

Passa även på att inhandla en strandhatt, en sjal och ett par snygga leopardfärgade skor så du är komplett från topp till tå!



Fishbone Sister
Jag skulle nog välja att presentera deras kläder med ordet färger. Här kan man hitta väldigt fina färgglada kläder och t-shirtar med roliga tryck, men självklart finns kläderna även i svart och vitt om man så önskar.

Linnen i leopardmönster har även nått Fishbone, samt mycket prickigt och randigt. Ett hett tips är att inhandla några snygga basketlinnen till sommaren för detta kommer man se mycket av!

Jeansshortsen med skärp har nu också hittat hit samt ett gäng med snygga kjolar.

När det gäller skor så fungerar balettskorna även i sommar, du bör ha ett par svarta samt några i knalliga färger. Vanliga sneakers/converse kan man också inhandla och passa på att köpa ett par i roliga färger, du ska lysa vägen där du går!

Färger
Jag skulle nog säga att rött och blått är färgerna man ska satsa på.

Glöm inte att inhandla en kortare sommarklänning i blommigt mönster (helfärg över bysten och blommigt i kjolen) Gulligt är ordet! :)



Kommentarer
Postat av: ewie

mitt hår blir typ motsattsen till fett, det blir så vansinnigt strävt och torrt typ, inte för att det är så mkt mysigare än fett hår dock :P

Härligt :) kom ihåg att anmäla er till mailen eller tl.nr. som står på inbjudan också bara :)



2011-03-20 @ 19:00:36
URL: http://madebygrace.blogspot.com
Postat av: PJOHANNAS

Sv: Jag går i ett träningslag, men ska gå på en tryout snart, då jag ska börja i junior avancerad! :) ♥

2011-03-20 @ 19:01:37
URL: http://pjohanna.blogg.se/
Postat av: PJOHANNAS

SV: ett år nu! sj? är du bas, bakperson eller bas? (:

2011-03-21 @ 07:19:22
URL: http://pjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback