Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Detta rekomenderas starkt, det var otroligt gott!


4 portioner

4 kycklingfileer
1 tomat
Basilika
3 msk Dijonsenap
2dl vispgrädde
2 st vitlöksklyftor
2 dl creme fraiche
salt och peppar
2 dl riven ost

Servera med;
Ris och ev lite sallad


Tillagning

1. Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfiléerna. Stek i smör så att de får en fin yta.

2. Skiva tomaten tunt. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Strö basilika över

3. Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med crème fraiche och salta och peppra. Häll över kycklingen. Gratinera i 20 minuter.

4. Ta ut och strö osten över, låt grädda 10-15  minuter till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback