Dag 08 – Ett ögonblick

Skeas ögonblick
Oj, det finns ju ganska många ögonblick att välja på; inom cheerleadingen, kärleken och resesammanhang. Men jag väljer nog det ögonblicket på tävlingen i Paris på European Open. En tävling som vi inte alls hade hunnit träna länge till, och vi åkte väl mest för skoj skull, det var ju liksom Paris och Disneyland. Men när vi står där på mattan under prisutdelningen, efter en förövrigt skitdålig rutin (vi tappade nästan allt) och de började ropa upp placeringarna bakifrån. När de började komma upp mot 5:e plats så var vi helt övertygade om att de glömt oss, för alla de redan ropat upp hade ju varit duktiga och inte kunde väl vi vinna över dem?. Men se på fan, vi blev uppropade på 3:e plats. Oförglömligt ögonblick!

Själva staden Paris och Disneyland var verkligen helt awesome

______________________________________________________

Beccas ögonblick
Eftersom Becca var så otroligt lat idag och inte orkade skriva något ögonblick, (hon drömmer till och med mardrömmar om att skriva dessa inlägg..) så får väl jag göra en liten redogörelse.
Ögonblicket Becca kommer ihåg riktigt starkt, var det ögonblicket på SM i södertälje första året vi var där, då vi upptäckte att vi inte skulle hinna ta oss mellan södertälje - stockholm för att byta till norrlandståget eftersom att spåret gått sönder. Hur mycket vi än försökte prata och förklara för den tröga gubben i luckan på stationen så sa han bara att vi inte skulle hinna, och att det inte fanns några taxibilar i närheten, det var helt enkelt kört. Men när vi tillslut visade biljetterna från oss alla tio så reagerade han äntligen, ringde första bästa buss som fick köra endast oss till nästa station där tåget gick ifrån (han körde som en galning och pratade i telefon samtidigt, och vi verkligen kastades omkring i bussen). När vi väl stannade så var det bara att ta all vår packning och springa till pendeltåget som inväntade oss och det hela slutade i alla fall med att vi hann med bytet i stockholm och kom hem i tid :)

Brudarna som följde till Södertälje + Simon bakom kameran


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback