Recepttips; Fläskfilé med Sambaloelek

Tänkte bara passa på att tipsa om en väldigt enkel med extremt god maträtt


2 st fläskfiléer (eller kycklingfiléer)

3 dl grädde
2 dl créme fraiche
0,5-1 msk sambal oelek
0,5 dl soja


1. Skär filén i skivor. Lägg - utan att steka - i en ugnsfast form.
2. Blanda resten av ingredienserna och häll över.
3. Grädda 1 timme i 175 grader.
(Det går bra att byta ut fläskfilé mot fläskkotletter. Grädda då i 1,5 timme.)

Kommentarer
Postat av: becca

mamma frågar mycket vad vi ätit i göteborg under året men jag kommer inte ihåg

2010-06-17 @ 21:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback