Pier Pressure was Totally Awesome

Började kvällen med att äta burrito och gå runt på området för att se vad som fanns :)Sedan gick vi och tittade på The Sounds. De är helt grymma live och Maja är grymt snygg, vältränad och rutinerad! Det var synd bara att de spelade så tidigt. Jag tror att de hade haft en mycket bättre konsert om det varit lite senare på kvällen då folk fått i sig lite att dricka. Nu vart det mer bara en myskonsert trots hennes arbetspass på scenen!

Sedan var det dags att ställa upp och vänta in 30 seconds to mars. Eftersom vi ville ha en bra plats så stod vi alltså kring en timme vid scenen och väntade, och väntade. Men det var sjukt värt. De är ett extremt bra liveband som verkligen jobbar för att få med sig publiken och man kunde verkligen se att Jared trivdes som fan på scenen. Att han sedan också hela tiden försöker involvera publiken i att sjunga med i texterna, hoppa, samt även hoppa upp på axlarna på varandra och crowd surfa. SEdan hoppade han även ner från scenen och ställde sig precis framför oss och sjöng och tog i folks händer (I touched him btw), snacka om att man höll på att bli platt, alla ville ta del av honom!
I slutet av konserten så började han även att ta upp folk på scenen, OMG vilket tryck det var=Jag blev mos. Men det var helt grymt! Love it, Love it!Efter den konserten så vart det stressigt iväg till Paramore som redan börjat spela. Vi fick tränga oss fram genom folket för att komma in i den stora klungan. Paramore var också väldigt grymma live! Hon är sjukt charmig och har en sån otrolig energi på scenen. Att hon sedan i slutet plockade upp en tjej från publiken att sjunga med var super! Me like it! Anyway, Paramore levererar, men konserten kändes väldigt kort tyvärr.Efter en tripp till öltältet så var det dags för kvällens sista akt, Him. Men vilken besvikelse!
Han såg extremt drogpåverkad ut, var helt orkeslös och hade knappt någon ögonkontakt med publiken. Det var inte ens som att han försökte.. Utan han verkade helt lost.. Man märkte även att det inte bara var vi som inte tyckte om detta, utan publiken tunnades ut eftersom.. Nej, detta var ingen höjdare och vi orkade inte vara kvar för att se hela konserten.. Detta var INTE okej!
Men hur som helst så är vi väldigt nöjda i det stora hela och Bäst var helt klart 30 seconds to mars :)


Kommentarer
Postat av: beckah

Jag såg HIM fast utanför, hade inga biljetter haha. Men jag tyckte han va jätte bra! Älskade dom, hörde även 30 seconds to mars & Takida,, vi stod bakom takidas tält ;) haha

2010-06-21 @ 15:20:20
URL: http://beckahmedh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback