Wanted



Wesley Gibbons jobbar på ett helt vanligt tråkigt jobb som han inte alls finner spännande. Men då kommer Fox (Angelina Jolie) och visar Wesley en väg ut. Hon berättar att han har yrkesmördande i blodet, och lär honom att slåss som en man. Fox är nämligen medlem i Brödraskapet, ett tusen år gammalt sällskap som utvecklat raffinerade metoder att ta livet att folk som förtjänar det. Hennes kollega, Wesleys sedan länge försvunne far, dödades nyligen och han är nu den ende som kan stoppa Brödraskapets fiende nummer ett.

Filmen är en sjukt överdriven action, men som inte går att sluta titta på! Alla effekter och smygreklamer  (som inte borde få kallas smygreklamer för dom är väldigt uppenbara) gör faktiskt ingenting för själva filmen är så bra i sig. Det händer hela tiden saker och det känns lite som ett nytt koncept, ni vet, man har inte sett allting förut och man kan inte förutspå riktigt vad som kommer hända!
Klart värd att se!

Kommentarer
Postat av: Marita

Hej! Jag tar gärna en fika nu så snart som möjligt=) Kanske redan ikväll vid 8?!!Sänd mig ett sms till 0738485358 så har jag ditt nummer=) Marita

2008-09-15 @ 15:56:19
URL: http://frisortips.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback