Ugnen small & blixtrade

Nirre och hans kompisar valde att gå och köpa pizza. Vilket gjorde att jag och Parre skulle vara duktiga och laga mat. Eller mat kanske man inte kan kalla det, eftersom det blev nudlar.
Men ialla fall så slutade det med att det small till från ugnen först en gång, men vi fattade inte vad det var. Men när det small till en till gång (och blixtrade), och vi verkligen såg smällen så var vi snabba med att stänga av plattan. Då såg vi även att det började ryka som sjuttsingen typ, och började lukta brännt, så vi ropade dit nirre och sedan även hans kompisar!

Nirres polers stängde av huvudströmbrytaren, vilket kanske inte var så smart eftersom vi inte äger några ficklampor.. Men vi drog fram ugnen och skulle dra ur den ur väggen, men den var ju då fast skruvad i väggen...smart.

Vi hittade rätt säkring som gick till spisen så den har vi skruvat ur. Och ringde även till jouren och frågade vad jag skulle göra.. men det fanns tydligen ingenting mer att göra. Så dom ska komma till veckan och kkolla på den, så vi får fixa kall mat i helgen i alla fall.


Nu har vi vädrat ur köket och det går att gå in där i alla fall.
Måste bara få säga JÄVLA UGN.
och vad ska dom nu tro om oss på bostadsbolaget, vi har inte ens bott här ett halvår men redan fått kylen och snart ugnen utbytt ;p


Kommentarer
Postat av: Parre

Vad sägs om mina katt-/demonögon då?

2008-09-14 @ 16:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback