Torsdag kväll

Det slutade med att vi inte orkade göra mat så vi gick till pizzerian här nedanför och köpte en pizza. Jag köpte en med fläskfilé! nog för att pizza är gott, det är bara så himla synd att man blir så tjockmätt!

Jag har i alla fall suttit och sett två filmer idag igen, jag har blivit beroende av www.watch-movies.net och ser typ allt som kommer ut!

Wild Child
Är en berättelse om en vanlig tjej i USA som trotsar sin pappa hela tiden. Han blir less och väljer att skicka ut henne till en flickskola i England, där alla bär skoldressar, finns ingen sändning för mobilen och alla beter sig för bra! Hon bestämmer sig för att hon inte alls tänker följa reglerna som finns där, vilket gör att hon hamnar i en massa trubbel.

Helt klart värd att se!




The Cheetah Girls "One World"
Handlar om bandet The Cheetah Girls som går på en massa auditions men aldrig lyckas få ett kontrakt. Men tillslut får de chansen att resa till Indien och vara med i en Bollywood produktion.

En mysig tjejfilm som man bara sitter och ler till. Tjejerna sjunger jätte bra och danserna i Bollywood är så söta. Det är färger överallt och bara kärlek.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback