Dödsskjutning i Finland

Måste bara tillägna ett inlägg till de ungdomar som dog i skottavlossningen på en skola i Finland idag. Den 22-åriga mannen skjöt tillslut sig själv i huvudet efter att ha dödat tio andra ungdomar.
Detta är så tragiskt och sjukt.
Och trots att han gjort olika sätt för att få uppmärksamhet tidigare, t ex så har han lagt upp flera klipp på youtube där han skjuter med vapen och säger "youre next" och sånt. Och i förmiddags kl 10.15, en kort stund före attacken, loggade han in på ett finskt community och skrev inlägget "Massacre in Kauhajoki" på sin sida.

På samma sida finns en bild på honom där han hotfullt riktar sitt vapen mot kameran.

Det sjukaste är ändå detta! Polisen förhörde honom igår! För att dom sett youtube filmerna på youtube. Och trots  erfarenheten från förra årets skolmassaker i Jokela såg polisen ingen orsak att dra in mannens vapenlicens eller beslagta hans skjutvapen. 

Det är verkligen synd att det funkar så, det måste hända mycket tragiska saker innan man agerar. Man kan ju bara hoppas att säkerheten och att polisen öppnar ögonen snart så det slipper hända igen.

Men vila i frid ni tio ungdomar som miste livet!


Kommentarer
Postat av: helldrunk

angående videon han var med på,han hotade ingen..vem som helst kan ta med kameran till skjutbanan och filma när man skjuter.därför kunde polisen inte göra någåt.skulle han nämt om att skjuta folk,så skulle polisen säkerligen ta vapenlisencen ifrån honom.

2008-09-24 @ 04:40:20
Postat av: Jeanette

Det förståss =/

2008-09-24 @ 09:04:17
URL: http://miniskea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback