Vi sysselsätter oss!

Idag var en väldigt seg dag när vi började med att bara tråka framför datorn och tvn. När vi tillslut tog oss ut från lägenheten så for vi en sväng till Lagehaus för att titta på inredning och apoteket för att köpa CykloF till lilla mej!

Sedan tog vi oss ut till Ö&B där becca passade på att köpa ett täcke och en blå mysig filt. Täcket blir en säkerhet, hon ska nämligen sova på det. Eftersom att soffan inte går att tvätta och vi systrarna Eliasson råkar ha mensfloder i släkten, så behövdes det antingen ett extra täcke att sova på eller en madrass. Så det blev ett täcke ;D

Vi passade på att handla lite mat på Willys innan vi begav oss hem igen för att lämna maten. Vi kollade upp vars närmaste Rusta låg och begav oss iväg med buss till Partille, klockan var redan sex då och Rusta stänger ju sju. Precis innan vi kommer fram till Partille station ser vi Rusta och försöker memorisera åt vilket håll vi ska gå. Men trots detta blev det fel!

Vi fick oss en lång promenad, ensamma i Partille, där vi aldrig varit förut. Och tillslut inser jag att vi är helt fel! Vi hittar då en busskur och tar bussen tillbaka till stationen.. och då får vi se Rusta igen och förstår hur lång vi gick fel... vad tänkte vi på egentligen? Klockan var dock alldeles för mycket för att pröva igen, så det var bara att åka hem igen.

Så nu sitter vi här i soffan, tillsammans med PArre och hans kompis (med den roliga dialekten) och bara slappar..
Men vi fick oss i alla fall en långpromenad


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback