Glasögonorm

Den 2016-09-29, kl 10:43:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

 

 
 

Nytt

Den 2016-09-28, kl 17:25:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Ny tröja från KFUM secondhand som jag fick av Timea och nya glasögon från Favoptic :)

 
 

Fira födelsedag med släkt

Den 2016-09-25, kl 10:31:36
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Vi försöker gå ut och äta med närmasta släkten här nere i Götet när någon fyller år.. men eftersom det är riktigt svårt att hitta datum som fungerar då folk jobbar helger och liknande så blev mitt restaurangbesök lite försenat. Charlie o Klas, syrran och Patrik samt Daniel och Mia följde med till restaurangen Salsa & Salsa som jag hade valt. En mexikansk restaurang med väldigt god mat och trevlig service. Jag som "födelsedagsbarn" fick låna en stooor hatt samt bjöds på en efterrätt av restaurangen. Och det var verkligen mysigt där inne! Vi åt guacamole med nachochips, fajitas och quesedillas. Supernöjd över valet av restaurang. Fortsatte sedan kvällen hemma hos oss tills jag och Klas somnade i soffan hahahaha.  (Tips! Boka denna restaurang via Thefork.se så får man upp till 40% rabatt på maten)

 

Födelsedagsfirande med Timea

Den 2016-09-25, kl 10:08:29
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Vi har inte haft möjlighet att ses på ett tag då hon kyligt börjat ett nytt jobb. Så igår fick vi möjlighet att fira min födelsedag. Detta gjorde vi genom att träffas upp på Brunnsgatan och gå till Saron Secondhand. Jag var ute efter varma tröjor man kan ha på jobbet. När vi inte lyckades hitta något där så promenerade vi över till Linné och in på KFUMs secondhand vid Olivedalsgatan. Där hittade jag två supermysiga tröjor som Timea köpte till mig! Och sedan åkte vi in till nordstan för att luncha lite Kina mat. Det var riktigt gott med teriyakikyckling och friterade räkor! Det blev en massa tjöt som vanligt och hade verkligen supermysigt! Nu ska jag bara komma på vad jag ska ge henne då hon fyller 30 i november!!:)


Inför Halloween

Den 2016-09-23, kl 11:59:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag har faktiskt redan beställt min halloweendräkt från Ebay och håller tummarna för att den ska dyka upp i tid! Här kommer lite bilder på några av de dräkterna jag valde mellan
 
 

Empire

Den 2016-09-22, kl 20:17:45
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0

Har sett båda säsongerna av serien Empire nu och den är så spännande och sjukt mycket drama hela tiden. Musiken i serien är också väldigt bra :)


Zara Larsson på Liseberg

Den 2016-09-18, kl 20:59:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Mötte upp Emelie, Becca o Patrik på Liseberg. Vi tänkte passa på att vinna godis när vi ändå var där. Och av någon anledning så är jag Emelies luckycharm så om vi är där tillsammans så vinner hon. Det var tydligen tre år sen vi var där o spelade tillsammans. Men igår gjorde vi det och Därför vann hon plopp.. och sen så spelade vi alla tre på kexchoklad. Då vann Becca, och sen provade Emelie lyckan en gång till.. då vann hon en kexchoklad!

Sen såg vi Zara Larsson. Hon är riktigt duktig Live. Hon hade sjukt mycket utstrålning och det syntes på henne att hon levde sin dröm! Hon gjorde det jättebra :)


Lärjeån

Den 2016-09-17, kl 13:42:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Vi var en sväng förbi lärjeåns skördefest, tog en promenad i skogen och köpte lite färska körsbärstomater och morötter. Det var jättefint där i skogen, vill ta en längre promenad där någongång :)

 
 
 
 
 

Quizadillas på BioRoy

Den 2016-09-17, kl 10:09:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Träffade först syrran o käkade sushi, min mage ballade ur men det löste sig tillslut när jag fick promenera runt lite och käka tabletter. Gick en sväng till nya fontänerna och sedan in på Quizadillas. Emelie o Krystal mötte också upp oss. Quizadillas var lika bra som vanligt, vi vann självklart inte men det gick hyffsat i alla fall.. Tack vare Emelie ;) . När quizett var slut och klockan närmade sig elva så var det dags för tanterna att åka hem och sova!

 
 
 
 
 

Sommarvärme

Den 2016-09-14, kl 15:06:10
Filed in Våra Kissemissar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu är det verkligen sommarvärme ute igen! Efter en cykeltur hem från jobbet igår blev jag helt slut och för att återhämta mig så la jag mig på golvet på balkongen. Totte var inte sen med att hänga på den trenden!
 
 

Klippt oss

Den 2016-09-12, kl 13:35:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Som ni kanske redan vet så lägger jag och syrran lösögonfransar på varandra, beställer lim från Sverige och fransar från Kina så det blir billigt och bra. Negativa, syrran har ett ticks där hon sitter och drar bort mascara från fransarna = drar bort hela fransarna! Så det håller inte så länge. Men vi tänkte nu att, lyckas vi ändå sätta fransar på varandra så borde vi även kunna toppklippa. Så det blev projektet igår, för hur svårt kan det vara?
 
Stod där med saxen och bara funderade på hur man egentligen börjar? Och hur brukar man klippa egentligen, bara rakt av hela vägen runt? Behöver man verkligen klippa upp? och då frisörer gör detta så tar de bara en slinga, drar håret uppåt och klipper av. Men det kändes inte som att det gav speciellt mycket?  Var rätt så sugen på att ringa Verran på facetime för att få guidning. Men vi lyckades väl hyffsat tillslut ändå.
 
Så nu är vi toppklippta bägge två. Jag har ju inte klippt mig på jättelänge så det var verkligen på tiden. Och jag är fortfarande i fundering på om jag ska fortsätta ha mitt långa hår eller klippa kort igen? Men det blir nog långt hår över vintern i alla fall, behöver all värme jag kan få här på jobbet. Så kanske det blir kortare sen till sommaren när värmen kommer tillbaka :)
 
Provar nya glasögon, börjar bli dax att beställa. Så kanske dessa från favoptic?
 
 
 

Drömmen

Den 2016-09-06, kl 06:49:29
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Ibland drömmer man så konstigt! Inatt skulle jag simma i Frölunda så drömmen började i ett omklädningsrum där jag o syrran byter om, vi går sedan in till poolen o träffar Linnea och Magnus som också är där. Dom tycker att vattnet är kallt så dom badar med kläder, mjukisbyxor och hoodie, och min enda tanke då var att det borde i alla fall bli mer träning eftersom kläderna blir tunga av vattnet. Jag o syrran badar ett tag, tävlar i simning o så. När jag bytt om och vandrar omkring därinne så tappar jag bort henne, vill hitta tillbaka för att hämta mina grejer i skåpet. Hittar Brayan o Patrik och de försöker hjälpa mig att leta, men jag känner inte alls igen mig. Det ser för fint ut runt omkring. De frågar om jag kanske bytte om i källaren och jag svarade att vi kan kolla in dit och se om jag känner igen mig. De gick igenom en lång, lite mörkare korridor och i slutet av korridoren är det en lucka i golvet de öppnar och vi går ner. Helt plötsligt hoppar det fram en "zombie" och vi skriker till. Det visar sig vara en docka som någon slängt mot oss och jag blir förbannad och skriker väldigt fula ord rakt ut i tomma luften. Jag börjar känna mig illa till mods, för vi passerar öppna dörrar med nedsläckta rum, väggarna i korridoren är sletna och golvet är kallt. Vi kommer in i ett litet kök så jag börjar öppna lådor och leta efter saker som går att använda till vapen och ber killarna göra likadant, just in case. Vi fortsätter att gå igenom korridoren och känner hur luften blir kallare och kallare. Vi ser ett rum längre bort som faktiskt är upplyst och börjar gå ditåt men hinner inte långt förrän ännu en "zombie" hoppar fram. Killarna springer och försvinner snabbt ur min syn. Zombien har också försvunnit men jag känner på mig att han står i mörkret i rummet bredvid. Jag ropar ut att jag har vapen och om det är ett skämt så borde hen ge sig till känna, för jag kommer anfalla! Får inget svar, så jag försöker bygga upp en ilska inom mig och springer in mot mörkret med en kniv i ena handen och en ljushållare i andra . När jag känner att jag får motstånd så börjar jag att veva och slå med armarna. Det är helt tyst där i mörkret.. Sen vaknar jag med ett ryck!


Dax att fixa sig

Den 2016-09-04, kl 15:21:34
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Väntar på att Becca  ska komma över så att vi kan piffa till oss lite = färga hår och lägga ögonfransar. Har beställt andra ögonfransar från Ebay, men de har inte kommit ännu så vi får lägga de som ser väldigt fake ut sålänge. Saknar verkligen mina ögonfransar nu, är så otroligt skönt att bara stiga upp på morgonen och inte bry sig. Ingen mascara under ögonen som behöver tas bort och ingen mascara som behöver läggas på..
 
Var förresten en sväng förbi Ikea idag och köpte matlådor i glas, efter alla rekomendationer från kollegor så tänkte jag att det var dags att prova. Glas är mer naturvänligt och blir inte sådär gul/oranga efter ett tag som de jädrans plastlådorna blir
 
 

Lördag på Hisingen

Den 2016-09-04, kl 15:17:53
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår så tog vi en sväng till Hisingen, först till Ö-festen på Ringön, som tyvärr inte var så mycket att ha förutom att kolla på de coola graffittimålningarna på väggarna. Dit ska vi åka och fotografera senare, blir väldigt coola bakgrunder!
 
Sen tog vi oss till Frihamnen och "Nordic Ship Regatta" där vi fick i oss lite att äta och kollade på skepp och militärgrejer en stund.