Kalas

Den 2017-10-16, kl 09:30:50
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

I lördags var det kalas för Klas och det var en mysig liten tillställning med sisådär 25 personer. Det bjöds på alkohol och kallskuret och det blev en riktigt sen kväll och vi kom inte i säng förrän halv fyra på söndagsmorgonen. 


Sen att min kropp trots detta väljer att väcka mig klockan 9 morgonen efter. Men jag känner mig rätt så okej idag ändå :)


Nya kläder

Den 2017-10-15, kl 18:47:58
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hittade en superfin blommig tröja och en ljusrosa cardigan på secondhand, Ebbes Hörna. 80kr fattigare... men pengarna går till bra ändamål och dom var superfina :)
 
 

Tomtar

Den 2017-10-14, kl 17:43:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag har redan börjat införskaffa lite nya tomtar :)
 

Tanka bilen

Den 2017-10-13, kl 18:39:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Läste för någon månad sedan  ett inlägg på Facebook där någon fått ett riktigt halleluja moment, där hen fått reda på att det faktiskt finns en pil inuti bilen som visar vilken sida tanklocket sitter på. Det är så knepigt att ingen sagt det tidigare. Är det en sån där superhemlis eller antas det bara att man ska veta om det? För varken jag, Becca eller Daniel hade hört talas om det tidigare.


The Hitmans Bodyguard

Den 2017-10-12, kl 16:50:39
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var vi på bio jag och Daniel, hade en riktig dejtnight. Nästan inga personer i salongen, sammanlagt var vi väl 9 personer. Dock fick vi byta platser en bit in i filmen, för såklart så var det en kille som satt bakom oss som pratade högt med sig själv.. Vilket blev väldigt störande, men vi flyttade ner två rader och då hörde vi honom inte mer.
 
Så hur var själva filmen då? Jodå, det var en riktigt bra Action-Komedi på nästan 2 timmar, med skådespelare som Ryan Reynolds, Samuel L Jackson samt Salma Hayek. Storyn var bra, skådespelarna riktigt bra och en massa humor. Jodå, vi tyckte om filmen och den var helt klart värd att se på bio då det var rätt så mycket Action i filmen också!
 

Becca i Botaniska

Den 2017-10-11, kl 19:45:00
Filed in Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Becca har precis färgat håret, blev det inte fint? 
 
Modell: Rebecca Eliasson, Fotograf: Jeanette Unfors

Skea i Botaniska

Den 2017-10-11, kl 19:39:00
Filed in Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi var ute och letade efter höstfärger men hittade bara grönt i Botaniska
Modell: Jeanette Unfors, Fotograf: Rebecca Eliasson

Bring it on: Worldwide

Den 2017-10-09, kl 12:53:31
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi har nu sett nya Bring it on filmen och vad kan man säga, den är helt okej. Jag gillar att de tar med cheerleaders  från olika lag (en svensk tjej är som cheerleader i filmen) samt visar upp cheerleadinglag från andra delar av världen, bland annat Viqueens från Norge. Sen att både jag och Becca kände att vi inte riktigt hörde till denna generation av cheerleaders, då det handlar mycket om att personerna är cheerfamous och har flera hundra tusen följare i sociala medier och mycket hashtags. Men men, förutom det så var filmen en riktig high school film, med både kärleksdrama och kompisdrama.. samt lite cheerleading (hade gärna sett mer av cheerleadingen). Skådespelarna gjorde också ett helt okej jobb. Gillar man bring it on filmerna så bör man se denna också om man säger så :)
 
 
 
 
 

Totte

Den 2017-10-08, kl 20:00:00
Filed in Våra Kissemissar, Våran vardag | Kommentarer: 0
I helgen så har jag o Becca varit ute och fotograferat lite. Vi var inte jättefotogeniska direkt, men några bilder kommer jag slänga upp i bloggen i allafall. Vi har även svängt förbi lite secondhand ställen samt skoaffärer. Becca är ute efter ett par vinterkängor och pga att hon har sjukt svårt för att bestämma sig så har hon nu gått på alla skoaffärer som finns, men fortfarande inte köpt några skor. Så får väl se om det blir några tillslut eller inte. Senast satt hon på Wish och kollade på skor där, så kanske blir ett par därifrån istället.
 
Efter fotograferingen ute i det fina vädret så gick vi hem till mig, drack varmchoklad (med laktosfri mjölk), fotograferade Totte och tittade på den nyaste Bring it On filmen.
 
 

Quizadillas

Den 2017-10-08, kl 19:52:18
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I fredags var vi på världsrekordförsöket för Världens största quiz. Mycket trevligt och väldigt svårt film och TV-serie quiz. Vi var rätt så dåliga faktiskt... Och för er som undrar så det blev inget världsrekord. Men vi var i alla fall på Europas största Quiz och i allmänhet det största quizet utanför Indien. Det är nämligen Indien som innehar rekordet på ett universitet med hela 4900 deltagare. Men det var lyckat i alla fall och vi avslutade kvällen med lite smältost på Max :)
 

Ny butik

Den 2017-10-05, kl 12:40:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår kväll så var jag och Becca och letade kängor åt henne, men lyckades inte hitta dom perfekta. Men istället hittade vi en ny butik inne på 421 i Sisjön. Butiken var nyöppnad,  hade halloweengrejer, inredning och godis. Påminde mycket om inredningen som finns på ex klädkällaren, så det var fina saker och hyffsat billigt också. Sen att dom hade lösviktsgodis för 4,90 passade perfekt.
 
Hittade i alla fall ljus att ställa i badrummet. Vart riktigt fin :)  syrran hittade också en massa saker, såsom ett nytt pussel & ett bäddset. Så ONGO kommer vi definitivt att besöka fler gånger!
 
 
 

Chips

Den 2017-10-03, kl 20:05:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Hittade en ny smak på chips när vi var på Ica Maxi. Någon som blir sugen?


Jobba på riktigt

Den 2017-10-01, kl 21:17:09
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Under veckan på mitt nya jobb så har jag haft en introduktionsvecka med ett fullspäckat schema. Det känns alltid bra när de anstränger sig för att man ska få en ordentlig bild av verksamheten och hinna att träffa alla innan verkligheten kör igång. Men imorgon kör vi på riktigt, men här kan ni få se det fina schemat som skapats åt mig :)
 

Spa weekend

Den 2017-10-01, kl 21:12:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Fick i helgen utnyttja min sista 30års present, vilket var en spaweekend på Stenungsbaden Yacht Club. Vi tog oss dit i fredags efter jobbet och hade bokat bord klockan 21 på restaurangen (vilket var den tidigaste lediga tiden). Jag hann ta en liten tripp till spa:et innan middagen och värmde mig i en av varmvattenpoolerna en stund.
 
Middagen som skulle vara en mysig romantisk middag, blev inte riktigt som planerat. Visade sig att de hade värsta after worken i baren bredvid restaurangen och basen pumpade hårt genom väggarna. Sedan i restaurangen var det rätt så mycket företag på AW, så inte direkt mysstämning där inte. Man kan som säga att vi inte blev så långvariga där inte, utan vi fick snällt ta oss tillbaka till rummet för att hitta lite lugn.
 
Lördagen sysselsatte vi oss med att ta bilpromenad till Orust och Tjörn. Hittade butiken Göksäter, där jag fick kolla på julsaker. Köpte med mig en liten tomte hem, men önskade att jag kunde köpa denna gigantiska! Men 500kr för en tome är på tok för mycket, till och med för mig.
 
Vi tog sedan en middag på en mysig liten italiensk restaurang inne i Stenungsund. Alltid gott med pasta! Och sedan fick jag en ryggmassage när vi kom tillbaka till hotellet. Kan verkligen säga att jag behövde den massagen! Vi båda tog oss sedan ett dopp i poolen på spaet tillsammans med ett glas vin. Riktigt mysigt! Avslutade kvällen med en drink i den nu mycket lugnare baren. En riktig mysweekend tillsammans med min älskling!