Bokat bröllopsresa

Den 2016-12-31, kl 17:40:00
Filed in Våra Resor, Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Idag var vi och bokade bröllopsresan. Blev 17-24 juni med Apollo. Samt hotellet La Mer Deluxehotell & Spa, som är ett vuxenhotell med 9,3 poäng på tripadvisor. Vi bokade även deluxerummet med bubbelpool på balkongen och det ingick frukost. Så vi är supernöjda med valet. Vi kommer bo i området Kamari, som är på stranddelen av Santorini. I närheten finns det shopping & restauranger så det är bra :) Vi kommer hyra fyrhjuling på dagarna för att ta oss runt i resten av Santorini och upp på bergen. Vi kommer åka på lite båtutflykter, hyra vattenskoter, gå i Ancient Thira som är ruinstad, besöka Open Air Cinema som är en utomhusbio, titta på solnedgången i Oia och kanske en vinprovning. Så nu ska det börja sparas pengar så att man har råd att göra allt detta när man väl är där!
 
 

The accountant

Den 2016-12-31, kl 13:13:36
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0

Action-Drama film med Ben Affleck och Anna Kendrick i huvudrollerna. Både jag o Daniel blev positivt överraskade av filmen, som både hade väldigt bra skådespel samt lite humor inblandat! Värd att se!



Bäddset

Den 2016-12-30, kl 18:41:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Har hittat ett bäddset på Rusta som jag tror passar till nya pläden i sovrummet. Så detta ska inhandlas idag, var riktigt bra pris på det! (99:- kr styck)
 
 

Impulsköpt ett objektiv

Den 2016-12-30, kl 08:34:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det är rätt så lungt på jobbet just nu, vilket innebär att man sitter och kollar runt efter bra att ha grejer. Som igår slutade med en impulsshopping av ett bra objektiv. Fick ju faktiskt pengar i julklapp så jag behövde bara lägga till några hundralappar utöver.  Hittade vidvinkelzoomobjektivet nedan på Cyberphoto, fast begagnat och 6 månaders garanti för 3300:-  Happiii
 
 
 

Avbokat bröllopsresan

Den 2016-12-29, kl 15:28:00
Filed in Våra Resor, Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var jag och Daniel in på Ticket för att diskutera angående bröllopsresan till Santorini. Vi fick ju nämligen ett mail från ticket under förra veckan att hemresan från santorini var ändrad. British Airways hade nämligen ställt in planet från London, vilket skulle innebära att sova en natt i London för att flyga till Göteborg morgonen efter. En väldigt onödig kostnad på hotell i London kändes ju inte alls lockande. Hade vi flygit tidigt på dagen och hunnit gå lite i London så fine. Men att komma dit på kvällen bara för att sova och stiga upp tidigt dagen efter. Nej Tack.
Så det slutade med att vi avbokade både flyget samt hotellet (tack och lov för avbeställningsskydd). 
 
Så nu sitter vi och kollar på alternativ. Vi lutar fortfarande åt Santorini, men att boka Apollo via Ticket. Detta skulle innebära en lite högre kostnad, men direktflyg på datumen 17-24 juni. Ett hotell utan barnpool, samt med ett Deluxerum med bubbelpool på balkongen. Låter inte helt fel va?
 
 
 

Jul i Piteå

Den 2016-12-28, kl 21:29:00
Filed in Våra Resor, Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag och Daniel blev hämtade av syrran & Patrik på flygplatsen i Luleå på fredagskvällen. De hade nämligen tagit tåget kvällen före och var hemma i norrland redan under fredags förmiddagen. De berättade att de på vägen till Luleå sett norrsken, så Daniel satt och spejade hela bilresan hem efter detta och när det väl uppenbarade sig framför oss så var vi bara tvungna att stanna bilen för att fotografera lite.
 
Väl i Lillpite så blev det att hälsa på lillkisse, som just nu heter Katja och är en hen. Lillkissen är bara ett halvår gammal, så det är inte så lätt att se vilket kön hen är. På bild så ser man inte hur liten lillkissen faktiskt är. Men om jag säger så här, det ser ut som en vuxen katt i en minikropp.
 
Julafton började med snöbollskrig och snögubbe. Klart man måste utnyttja den snö som faktiskt låg på marken. Det var ju inte riktigt kramsnö, men det gick hyffsat att göra en snögubbe i alla fall. Därefter så fick vi besök av Pappa & Eva för lite julfika. William fick öppna en julklapp i förväg, som var ett sällskappspel vi spelade medan vi väntade på maten.
 
Sedan blev det traditionellt julfirande med Mamma, Pelle, William och Morfar. Julbord, julklappsöppning och mycket godis!
 
Juldagen började med en ridtur för mig, syrran och Mamma. Var länge sedan jag red, så jag fick väldigt mycket träningsvärk i insida lår resten av resan.. Syns att vi är påklädda ordentligt mot kylan!
 
Vi lånade därefter bilen för att åka förbi och hälsa på Verran och därefter Sara.

 
Kvällen avslutades hos Pappa och Eva med en supergod norrländsk trerätters middag! William och Pelle fick dock inte avnjuta detta då stackars Wille låg i 40 graders feber hemma.
 
 Måndagen tog vi en sväng ut med skotern på morgonen. Trots att jag är uppvuxen i Norrland så har jag bara provat köra skoter ett fåtal gånger. Men roligt är det, och fort går det. Daniel blev helt lyrisk. Trots sina ynka minusgrader ute så bet sig kylan fast väldigt fort i kinderna, och även pågrund av att snön inte var tillräckligt djupt så blev det bara en kortare sträcka! Istället så skjutsade vi Becca och Patrik till Vallsberget för att åka lite slalom. Jag är ju lifträdd och Daniel hade problem med ryggen efter snöbollskastningen så vi satt kvar i värmestugan under tiden de åkte.
 
Vi funderade på att senare åka in till stan och umgås med folk, men tröttheten kom över oss och min mage strejkade så istället åkte vi tillbaka till Lillpite. Där bjöds det på den goda rätten Grekisk Pyttipanna, som jag stod och instruerade om i köket medan Mamma och Pelle tillagade det. Vi passade på att spela lite trivial pursuit innan Becca o Patrik skulle skjutsas till tåget i Älvsbyn. Jag o Daniel passade på att hålla William lite sällskap under tiden, men han låg mest bara och sov. Så inte mycket till sällskap där inte stackarn.
 
Tisdagen mådde lillen bättre och han kunde äntligen öppna ögonen och få i sig någonting att äta. Väldigt typiskt då vi skulle hem samma dag. Jag o Daniel tog en liten sväng ut för att hälsa på hästarna. Daniel är ju hästrädd men vågade sig fram en stund i alla fall.
 
Denna dag skulle spenderas i Luleå och leta efter en jacka till mig... Daniel hittade en jacka i första butiken vi var inne i, men jag lyckades faktiskt hitta en i tredjebutiken. Så det var inte dåligt. Mitt krav för denna vinterjacka var; Svart, utan ränder, med ludd på luvan, täcka rumpan & figursydd. Tack för jackan mamma! Syrran har godkänt den också! Slutade vistelsen i Luleå med en pizza innan flyget. Man vet ju att flygplatsmat är det dyraste så finns, så vi kände att det var likabra att få i sig mat innan dess.. Dock var självklart inte pizza det bästa valet för min mage, men jag tog bara en 20cm pizza och tänkte att den nog skulle klara av det. Men icket, fick ont.. Väl på flygplatsen träffade vi på Emelie utanför hennes gate, hon skulle med SAS vi med Norweigan. Så vi vinkade av henne och gick till vårt plan som skulle åka 45 min senare. Sen när vi landar på Arlanda, så vem står inte där vid en avgångstavla och funderar, om inte Emelie igen. Så vi hängde tills våra plan till Landvetter gick. Sen var det bara att ta sig hem så fort som möjligt och gå och lägga sig.
 
Katja i julgranen
 

Julrim

Den 2016-12-25, kl 10:12:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Här kommer årens julrim med innehåll:
 
Ett paket med lösté
När mörkret smyger sig tätt inpå,
och kylan söker sig in i både golv & vrå.
När vintern visar sin halla hand,
och du står där ute och hackar tand.
När vinden viner genom alla kläder,
och kall & blöt i detta Göteborgsväder.
I det ögonblicket kan man verkligen känna,
att man hemåt vill & smaka på denna!
 
Färgglada hästgrimmor
Färgglada & fina,
ska du nu få leda dina
 
Inramad bild av bröllopsfoto
Nu ramar vi in ett minne för livet,
kärlek i bild finns här beskrivet
 
TV-spel
När du inte vid datorn sitter still,
kanske du nu vid tvn sitta vill
 
Sockar med katter på
När du fryser om natten,
kan du nu ta till katten
 
Manligt hudvårdsset som heter SixPack
Nu när åldern smyger sig på,
är det dags att börja förstå.
Att sitt yttre nu börja vårda,
så vi inget förfall behöver skåda
 
Anton Berg
Rosa till färgen,
& gott så in i Bergen
 
Skjortor & tröja
Ett mjukt paket till vår snygga lillebror,
som nu gått och blivit rätt så stor.
Dessa saker är dock bra att ha,
när du till bröllop, nyår och fester ska
 
Prydnadstomte till syrran som hatar tomtar
Denna sak kan vara skäggig & ful,
men kan också vara fin att ha till jul.
Jag lovar han inte vill dig illa,
Snälla honom nu gilla
 
Godis
Kära lilla morfar,
Trots du inga tänder har.
Får du här en liten gåva,
nu om natten du gott kan sova.
Ät det själv eller bjud det bort,
hursom helst är det väldigt gott.
En fin klapp & en riktigt stor kram
God Jul från dina barnbarn
 
Chokladask
Ibland behöver man något gott i magen,
man skulle kunna äta en om dagen.
Men nu får du ta dig ordentligt i kragen,
så att du inte blir alldeles tagen.
 
Rosefärgat halsband med ett löv 
Kära lilla lillasyster,
sluta va så himla dyster.
Vintern kommer snart gå över,
då kan du hitta dig ett fyrklöver.
Löven kommer snart att knoppa,
då ska vi ge oss ut och vårshoppa.
Men tills dess får du ett fint hänge,
hoppas att det nu håller väldigt länge.
 
Presentkort på Steam (spelsida) 
Det är klart att brorsan ska få spela,
sitt inte för nära så du börjar skela.
Vi kunde inte välja så det är ditt val nu, 
Ha det så kul, 1337
 
Blandat paket från Göteborgskex
På landet kan man få oväntat besök,
baka, fixa och en massa bök.

Krisp och Smul
God Jul

Bygga ihop grej till William
Nu har vi köpt dig en liten syssla,
kanske du till och med får pappa att pyssla.
Detta är nog roligare än du tror,
God Jul Lillebror

 


My neightbor Totoro

Den 2016-12-22, kl 20:52:07
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Alltså detta var verkligen sötaste filmen jag sett på länge! Och tänka sig, den är från 1988, men visades i Sverige så sent som 1995. Filmen gjorde sedan en comback på bio & DVD i Sverige 2007. Klart sevärd om man tycker om söta animerade /tecknade filmer.
 
 

Ingen julklapp

Den 2016-12-21, kl 14:00:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Det verkar inte bli någon julklapp från jobbet i år, lite tråkigt. Men positivt var i alla fall att dom gav 300 000 till Läkare utan Gränser istället! 


Storkarna

Den 2016-12-19, kl 21:23:40
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Filmen var väl helt okej, väldigt barnvänlig och väldigt söta barn! Roligast var Emelies kommentar "hade det varit så lätt att skaffa barn och dom var så söta hade man kanske kunna fundera på att skaffa en". Hahaha!
Vi såg den inte i 3D, men det kändes faktiskt inte som att det var så mycket effekter för 3D ändå så det gjorde nog ingenting. :)
 
 

Jul på Liseberg

Den 2016-12-19, kl 21:20:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag och Syrran tog i söndags en promenad på Liseberg för att suga i oss lite mer julstämning :)
 

Snart bär det av

Den 2016-12-18, kl 09:31:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
På fredag så bär det av till Norrland, så måste fixa saker nu in i det sista. Kolla flygtider och vilken tid man borde vara där och sådant! Har till och med tagit en flextimma så jag slutar 15 på fredag för att hinna allting, flyget går ju 17:45, och man vet ju aldrig om förseningar i trafiken. Man vill ju inte missa flyget, hade vart jobbigt! Så funderar på att ta bilen till jobbet på fredag för att komma hem så fort som möjligt efter jobbet, ge Totte lite kärlek och ta med packningen :)
 
* Köpa sista julklapparna
* Klippa & färga håret
* Lägga fransar
* Köpa kattsand och kolla att allt finns här hemma för Totte
* Packa
 
 

Lördagsmys

Den 2016-12-18, kl 09:25:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag o Becca tog bilen till Kvillejulmarknad, men det var inte alls mycket att ha. Om man säger så här, vi spenderade längre tid åt att hitta parkering än att gå på själva marknaden. Så då drog vi en sväng till Emmaus och köpte Williams sista julklappar..
 
Vi åkte även en sväng till Gamlestan och kollade kläder och Secondhand och därefter till Luciafirande på Balettakademin med deras musikal tvåor. Dom var väldigt duktiga kan man lugnt säga!
 
På kvällen var det myskväll med brudarna. Vi lagade tacos och tjötade. Timea och Maria var trötta och åkte hem tidigt, bägge två hade varit ute kvällen innan. Så jag, syrran och Emelie passade på att se den animerade filmen storkarna när de åkt hem
 
 

Inte igen

Den 2016-12-18, kl 08:57:22
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Såg denna på metromode, är det verkligen ok att det modet kommer tillbaka?



Gjort om designen

Den 2016-12-16, kl 07:51:27
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Har provat göra om designen på hellob.se och använda mig av mallar som fanns på one.com. Blev helt okej, enda jag egentligen har kvar att göra är att lägga in större bilder  (senare projekt). Något annat ni tycker jag bör ändra?
 
 
 

Vad får mig att må bra?

Den 2016-12-16, kl 07:48:02
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår på APT mötet så diskuterade vi vad som får oss att må bra? Och har man tillräckligt med tid/energi för att göra det du mår bra av? Vad skulle man vilja göra mer av?
 
Så vad får mig att må bra?
  • Att vara och prata med min man, syster, vänner, familj, Totte
  • Att skratta tillsammans med någon
  • Att ha någonting att se fram emot
  • Sysselsättning; typ redigera bilder, fotografera, bowla, cheerleading, pyssla, göra hemsidor etc...
  • Resor
  • Shopping
  • Julpyntning
  • Titta på serier/film
  • Dansa, sjunga och tjöta
  • Kan man med att medge att pengar får mig att må bra också. För med tillräckligt med pengar så behöver man inte oroa sig, då kan man gå och göra saker som får en att må bra utan att oroa sig över om man verkligen har råd
Har jag tillräckligt med tid och energi för att göra det jag mår bra av? Well, inte alltid. Hade gärna haft lite mer tid och energi efter jobbet. Så vad skulle jag vilja göra mer av då? -ALLT. Haha, i lagom dos då, får man för mycket av det goda så är det kanske inte lika gott längre
 
 
 

SKAM

Den 2016-12-14, kl 21:29:06
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Då har jag också fastnat i den norska serien Skam som går på svt play!
 

Fågel över soffan

Den 2016-12-11, kl 21:20:19
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Nu har min fågeltavla kommit upp :)



Ny klänning!

Den 2016-12-11, kl 14:02:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Köpte denna klänning på Black Friday! Det blev denna klänning i fredags, var ju inte så enkelt att komma på vad man ska ha på sig om man vill ha finare kläder en hel dag som också funkar på kvällen :)


Tänk att Cassels har så fina kläder!


Vgr IT-dagen

Den 2016-12-11, kl 13:57:58
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

I fredags så var det ju Vgr IT dagen och vi var på Radisson hela dagen. Var lite föreläsningar från Närhälsan, vår chef, några från VGR IT och Christina Stielli. Christina var riktigt duktig och pratade om arbetsglädje och lycka i livet och alla tyckte det var väldigt roligt. Man kan förstå att hon vunnit priser som årets kvinnliga talare :)


Vi blev under dagen bjuden på frukost, fika och mat. Maten var dock egentligen inte mycket att hurra för men samtidigt förstår man att dom får försöka anpassa maten så att det passar alla ca 500 pers!

Senare så gick vi ut till John Scotts, tjötar och lyssnar på Live musik. Syrran kom förbi en sväng också! Det är meningen att vi ska ut o dansa vidare men slutar på Mcdonals och sedan blev alla trötta så då åkte jag hem :)


Julpyntat på jobbet

Den 2016-12-08, kl 21:22:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Allt julpynt som inte rymdes hemma tog jag med till jobbet, för det är ju dumt att det bara ligger och skräpar här hemma. Så jag har pyntat min egen liten hörna, samt bordsgrannarnas (det uppskattades mycket av killarna!) Sedan hade jag en massa pummlor och glitter över, så jag pyntade våran lilla korridor.. Hängde upp en ljusslinga på en stång vid min bänk, samt en stjärna. Så mycket julpynt hade dom tydligen aldrig haft! Till och med chefen blev inspirerad, så han åkte iväg och köpte en julgran... som jag fick pynta med pumlor... Tog tid kan jag säga, för det var inte en liten gran han hade köpt. Och alla dessa grenar som skulle ut och spretas, och därefter så skulle pumlorna knytas och hängas upp... Jag förstår inte varför dom inte är färdigknytna i snören när man köper dom? Otroligt tråkigt att knyta snören i pumlor!
 
Jag har även tagit med tre tomtar till min plats och ställt ut, lite glitter och så passade vi på att pynta en växt bakom mig. Hahahah! Lite galen, men nu är det snart jul, och de flesta verkar ha fått sig lite julstämning av mig i alla fall! (Bilder kommer nästa vecka)
 
Imorgon är det VGR IT- dagen. VGR IT firar 10 år i år, så då blir det en heldag på Raddisson med mat, fika och föreläsning och avslutas med AW mat och mingel. Riktigt mysigt ska det bli! Mitt enda bekymmer är bara; vad tusan ska man ta på sig? Känns jobbigt att gå finklädd en hel dag, så funderar på att ta med mig ett ombyte i väskan till kvällen. Nu har jag ju i alla fall ett par skor som passar till de flesta outfits, så det känns skönt! Vet inte hur länge jag letat efter ett par fina svarta vinterskor, utan hög klack, som är bekväma att gå i... måste vara något år.. och så var det så enkelt att dom bara fanns inne på New Yorker för 399:- (jag brukar inte kolla på skor där så kan hända att dom fanns redan förra året men att jag missade det hahaha)
 
En goding från förra jul
 

Vad är det för fel på människor?

Den 2016-12-08, kl 11:18:29
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det finns så många sjuka människor i världen och i Sverige... och man blir så trött av att läsa om alla dumheter människor hittar på.. man tappar verkligen tron på mänskligheten ibland. Det som ligger i ropet just nu är ju denna bild som Åhlens hade. Jag föstår inte alls människor som bara går in och näthatar bilden, varför? Varför kan inte bara vem som helst få vara Lucia? Lucia är ju en sådan högtid som många inte ens firar idag och sakta försvinner, för att det inte är lika status längre, och istället blir mer en högtid hemmavid där barnen lussar för föräldrar. Vad får man då ut av att hata en reklambild? Jag själv tycker bara det är bra att det finns barn och människor som fortfarande firar Lucia, spelar egentligen ingen roll om vem som är lucia. Det är ju bara en fin & mysig tradition som sprider ljus och glädje.
 
 Och allmänt näthat, vad är det för fel på dessa människor? Hur har dom tid och ork att lägga ner så mycket energi på att hata andra? Finns det inget bättre att lägga denna energi på?

Finkudde

Den 2016-12-07, kl 11:19:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag kanske glömde säga att mina Ebay kuddar har kommit fram! Daniel valde ju tomtekudden så nu får den trängas på soffan tillsammans med resten av kuddarna
 
 
 

Överhettad

Den 2016-12-06, kl 21:01:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Efter en otroligt lång natt med magknip så tog jag mig ändå till jobbet i tid.. Jag är ingen sådan som stannar hemma för småsaker, så eftersom magknipet försvunnit på morgonen och det enda jag egentligen kunde skylla på var trötthet efter natten, så pallrade jag mig iväg...
 
På jobbet var det mycket att göra, lite kaos sådär när uppgraderingar av vårdprogram görs..
 
Påvägen hem åkte jag förbi Frölunda Torg för att titta på svarta vinterskor och gissa vad! Jag hittade ÄNTLIGEN ett par, på New Yorker. Så jag var bara tvungen att köpa dom! Därefter skulle jag handla lite på Hemköp, och pga att dom uppdaterar vissa kassor så var det rätt lång kö. Så där stod jag, i kön, uttråkad och supervarm. Nu vet jag inte om det bara var jag som var på tok för varmt klädd eller om mensen gjort mig varmare än vanligt. Men jag började verkligen svettas! Tittade mig runt och kunde inte se att andra upplevde samma sak, kände mig verkligen som en klimakterietant.. Hon i kassan tittade på mig  med undrande ögon som frågade om jag verkligen mådde bra..
 
Mina nya skor!
 

Cats Musikal

Den 2016-12-05, kl 16:55:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 1
Nästa september kommer CATS musikalen till Göteborg och Scandinavium och detta tänkte jag och Daniel gå på! Musikaler är ju inte ofta man är på :D
 
 

Bridget Jones Baby

Den 2016-12-05, kl 16:41:24
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag har ju aldrig varit ett Bridget Jones fan kan jag väl erkänna. Första filmen såg jag aldrig klart för jag tyckte den var för pinsam.. Men vi gav den nya filmen en chans och den var helt okej... en drama/komedi riktad mot medelålderskvinnor, rätt så medelmåttig film rakt igenom. Och självklart också hyffsat förutsägbar. Men ja, kändes som en feelgood film en slapparsöndag i soffan
 
 

Gåsmamman

Den 2016-12-05, kl 10:08:00
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Denna svenska dramaserie är otroligt fängslande. Både jag och Daniel fastnade i den direkt... Nog för att jag bara såg de två första avsnitten och sedan de två sista för att Daniel satt uppe halva natten där emellan. Men han fyllde i gapen så jag hängde med ändå. Vi har sett klart första säsongen.. väldigt spännande och sorglig och klart sevärd! Nu ska vi börja på säsong 2
 
 

Suicide Squad

Den 2016-12-05, kl 10:05:41
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Daniel valde att vi skulle se Suicide Squad på hans födelsedag... jag somnade dock. Tyckte att Harlequin och Jokern var intressanta karaktärer och gjorde det väldigt bra. Men i övrigt så var skådespelet rätt platt och saknade en riktig story... sen har jag ju inte sett slutet ännu så kan egentligen inte uttala mig om hela filmens betyg :)  Men sen är jag nog inte rätt person att uttala mig om sådana här filmer, då jag överlag har väldigt svårt för "superhjältefilmer"
 
 
 
 

Julbord & boule

Den 2016-12-04, kl 15:57:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Först julbord på Oakleys med en mixad show med bra musik och duktiga artister. Vi bokade ju lite sent så det blev ju mellansittningen tyvärr. Så den började 15.00, så när vi kom dit funderade vi på vad vi gjorde där tillsammans med 30 pensionärer. Men det visade sig senare under showen att det var dom som var felplacerade och inte vi.. När showen satte igång så satt dom stackars tanterna och höll för öronen, tittade ner i sina tallrikar och fortsatte äta. Dom gick ganska snabbt därifrån också!... Julbordet i sig var väl helt ok, men där efterätterna var mycket godare än själva julbordet..
 
Vi fortsatte sedan kvällen på Steam punk bar med en bubblande drink och sedan till boulebar för att spela lite boule. Inte för att man fattade reglerna, men det var rätt så gött där, för hela nerevåningen var gratis att spela på, så det var egentligen bara gå ner och tjöta med folk på en bana och hoppa in i spelet om man ville. Så där hängde vi ett tag, för att sedan avsluta kvällen på 7ans med en 90grams hamburgare. Man blev ju lite hungrig igen sådär runt 23 när man ätit julbordet så tidigt på dagen!
 

Ute en sväng

Den 2016-12-04, kl 15:12:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
SKulle ut och fotografera idag och tog en sväng förbi sjön vid Lerum. Dock hade dimman smugit sig på så blev inte riktigt som jag tänkt :)
 
 
 

Ute i dimman

Den 2016-12-04, kl 14:46:00
Filed in Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 0
 
 

Kameratest

Den 2016-12-01, kl 19:08:36
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0

Snabbtestade kameran hemma igårkväll. Den är sjukt bra i mörker med tanke på att jag inte ens behövde tända lampan i vardagsrummet för att ta fotona :)