Hitta drivet igen

Den 2015-08-31, kl 09:36:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Efter sommaruppehåll så är det nu dags att ta tag i skolan igen! Och från vad jag kan se på schemat så har vi praktiska prov redan från nästa vecka så det blir att verkligen gå all in nu! Jag ska bara försöka få tillbaka mitt driv för att plugga! Men det är svårt när man under 3 månader bara har kopplat bort hjärnan från sådant.
 
Nu kan man dock glädja sig att det bara är fram till Januari som ska pluggas hårt och inför prov. Därefter är det ju praktik och examensarbete. Shiit vad tiden går fort! Och jag måste nu börja fundera på en bra praktikplats också!
 
Well well, nu ska jag börja förbereda mig för att gå in i min pluggarbubbla!
 
 

Hemma hos Ylva

Den 2015-08-30, kl 22:10:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag blev det en liten utflykt med Daniel, Becca o Emelie då vi var bjudna hem till Ylva och Jens. Dom bor nämligen ca 45 min bort med bil, in i skogen. Så det blev en mysig liten tripp. Vi blev bjudna på god mat, trevligt sällskap, sol och det var väldigt roligt att äntligen få se hur hon nu bor! Vilket var ett sött litet hus, med hyffsat stor trädgård där hon kan pyssla med att planterat blommor och buskar. Vi tog även en kort promenad förbi sjön som låg alldeles i närheten. Oerhört mysigt och idylliskt! 
 
Tessla fick en present av oss, en boll han lekte med när dom var hemma hos oss senast. Han blev helt galen i denna lilla boll, så det var en uppskattad present :)
 
 
 
 
 
 
 

Cirkus/burlesque kväll

Den 2015-08-30, kl 21:55:34
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igårkväll var vi på Tip the Velvet. Egentligen hade jag inte råd att gå, men Emelie var snäll och gav mig inträdet i födelsedagspresent :D  Så lördagen mitt på dagen var det bara att kolla igenom hela garderoben för att hitta en matchande outfit för temat! Vi åkte sedan in till festen rätt så tidigt för att inte missa showerna, som denna gång bestod av burlesque, humor, vighet och lite blod. Sedan dansade vi ett tag innan kvällen tog slut och jag längtade hem till sängen (eller för att vara helt ärlig... toaletten. Som vanligt så funkade inte min mage så bra och jag var stor som en ballong, ont och fisig as usual)
 
Men här kommer i alla fall lite bilder från kvällen :)
 

Börja gymma

Den 2015-08-30, kl 21:14:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Eftersom man nu får 3 veckor gratis på Friskis och Svettis om man köper ett västtrafikkort över 300kr, så har jag och becca nu börjat gå på gymmet.. Det är vi och sedan är de flesta typ pensionärer där... men det är så skönt! Mycket lungare tempo och ingen som står och flörtar med sig själv och pumpar framför spegeln. Sen får man också låna en spegelsal gratis när dom inte används, så vi dansar lite som uppvärmning :)

När man har roligt!

Den 2015-08-26, kl 19:00:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Förfest med Kinect kan inte bli tråkigt, kolla bara här vad roligt vi har det! ;)
 
 
 

Lördag

Den 2015-08-25, kl 22:47:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I lördags blev jag gammal. Och för att fira detta så tog jag och Daniel en ordentlig powerwalk på morgonen. Därefter blev det en snabb sväng förbi Redbull Flygtag, och sedan hem och ställa iordning för festen.
Hade bjudit hem lite folk på hamburgare, korv och bål och självklart förberett lite lekar, tävlingar och tipsrunda. Det vart väldigt trevligt! och alla fick leka av sig ordentlgit så dom håller sig ett år till! Jag fick även en massa fina och roliga presenterm, såsom presentkort på frölunda torg, mörk choklad, rosor, glasslikör, fina servetter och en heliumtub och ballonger ! :) Så det vart inte så jobbigt att fylla gammal detta året i alla fall!
 
 

Junie

Den 2015-08-23, kl 09:29:38
Filed in Vi Modellfotograferar, Våra Fotografier | Kommentarer: 0
 Hon är så liten och söt :)
Modell: Junie
Fotograf: Jeanette Eliasson
 

Fyller år snart

Den 2015-08-17, kl 11:44:05
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Gosh, denna gång blir man ju riktigt gammal! Hela 28 år, alltså snart 30. Lite åldersnoja börjar man väl få. Som jag har diskuterat med mina kompisar, "vad har jag gjort med mitt liv? Jag blir snart trettio och vad har jag egentligen presterat fram till nu?"
 
Men samtidigt, man ska inte stressa! Jag är ju fortfarande runt 20 i huvudet..25 var en bra ålder, så där kommer jag nog stanna ett bra tag framöver! Tur att man ser ut att vara typ 20 också ;D
 
Denna gång blir det inga roliga presenter, för nu måste jag köpa en ny dator. Så jag har bara önskat mig pengar. Min bärbara dator har blivit helgalen och något är troligtvis fel på modekortet så detta är ingenting som är värt att börja laga. Har ju även Daniels gamla bärbara som troligtvis är runt 6-7 år gammal. Men den är galet klumpig att bära omkring! Nu kan det ju faktiskt behövas släpa med den till skolan. Så behöver någonting lättare! Problemet är bara att nu när man börjar bli kunnig på datorer så har man ju mycket högre krav än tidigare. Så det blir inte direkt en sådan där billig 3000:- kronors laptop denna gången.
 
 
 
 
 

Söndag

Den 2015-08-17, kl 08:04:41
Filed in | Kommentarer: 1
Det blev lite loppis, rixfm festival och sen träning med brudarna så en rätt så chill dag kan man säga 

Skara Sommarland

Den 2015-08-16, kl 12:02:32
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår drog jag, Becca, Emelie och Krystal till Skara Sommarland. Det var strålande sol hela dagen och vi åkte karuseller och vattenrutshbanor. Hade en så rolig dag tillsammans! Och kan ni fatta att jag vågade åka det mesta! Tur att jag hade Krystal med mig som är lika rädd som jag :)
 
Men jag tyckte om Skara, det är väldigt mysigt där. Dock märks det ju att det främst är till för barn, för allt är väldigt barnvänligt. Men det var ju bara bra för min del, jag som inte vågar åka vuxensaker! Det negativa var dock att vattnet, det var rätt så kallt. Och köerna till vattenlandet var rätt så sega.
 
Sen innan vi skulle gå så spelade jag på chokladhjul o vann på första försöker, jag har alltså fått tillbaka min Mojo! Sen prövade Krystal spela på Daim hjulet (första gången hon spelade på ett hjul) och hon spelade på brickan som vann omgången innan. Och vann! Galet hur glad hon blev!
 
 

Fredagslyx

Den 2015-08-14, kl 21:42:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag tog jag en ledig dag från jobbet för att umgås med Daniel hans sista dag på semestern. Vi hade planerat att paddla kanot, men när vi kom till Delsjön så blåste det så mycket att det inte var värt det. Så vände och åkte till slottskogen och chillade ett tag. Därefter satt vi bara på balkongen hela dagen, drack vin, läste tidning och löste soduko och korsord. Avslutade kvällen med middag på Vin o Pasta. Mysigt Mysigt, riktig fredagslyx alltså!
 

Träff med Anna

Den 2015-08-12, kl 09:38:02
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var Anna i Göteborg, och ville träfffas. Så vi tog en promenad genom stan och satte oss och åt viltkebab och tjötade. Pratade en massa om nuet, hur gamla vi plötsligt blivit och hur många vuxenpoäng vi hade tjänat ihop. Hon låg före mig med både husvagn och hus. Sen pratade vi ju också gamla minnen, cheerminnen då såklart! Vi hade det väldigt roligt dom åren, och det är ju roligt att dom gamla cheerleaders man tränade med då har man fortfarande varmt om hjärtat. Vi pratade om all skit vi försökte sälja för föreningen, hur driftiga vi var då vi drev och startade föreningen helt  själva, hur vi utan Youtube eller riktig tränare tillslut lyckades bli ett duktigt lag! Och alla danser och stunt vi kom på!  Kjolar vi sydde... Oh My! Fanns mycket att prata om kan jag säga dig!
 
Sen när vi skulle gå och möta Annas kille, då glömde ju hon såklart sin plånbok kvar på platsen vi satt, gick tillbaka och den var borta.. Men efter en stund ringde det i hennes telefon, och då visade det sig att en tiggare hittat plånboken och lämnat in den till de städansvariga på stan. Så hon fick tillbaka den lika snabbt som hon tappade den! Flyt!
 
Fick också träffa Jörgen och Sören (där Sören är hunden och Jörgen är killen, svårt att hålla isär). Men det var också väldigt trevligt. Hon har hittat ena rediga killar :)
 
Sista träningen tillsammans innan jag flyttade till Göteborg, och Anna till Östersund
 

Junie

Den 2015-08-11, kl 11:51:16
Filed in | Kommentarer: 0
Ska så fort jag får tid över sätta mig o redigera lite bilder till Verran. Fotograferade ju fina Junie när jag var i Piteå :)

Senaste Nytt

Den 2015-08-11, kl 09:31:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Eftersom jag blivit lite dålig på att uppdatera bloggen nu det sista så kommer det komma lite såna här inlägg ibland! Tiden går så fort när man jobbar, jobbar ju vardagar till 18, är hemma 19, lagar middag och chillar på balkongen till 20-21. Går o lägger mig typ 22-23.. Så finns inte mycket tid över!
Vi har faktiskt försökt att inte se på tv/film lika mycket nu det senaste jag och Daniel. För tillslut så blir man så bekväm att man bara sitter varenda kväll framför tvn och hur kul blir det i längden? Så vi har suttit ute på balkongen och spelat spel, och som igår blev det en cykeltur till bion och hämta ut biljetter till Torsdag då vi ska se Mission Impossible. Imorgon ska vi på Kulturkalaset och lyssna på humor :)
 
I övrigt så har jag och syrran tatt lite cykelturer/inlines. I söndags blev det en tre timmars tur i Göteborg, där vi stannade för att äta glass och smoothie. Tog en tur med Älvsnabben över till Eriksberg och hade det bara allmänt gott i solen. Lördag spenderades att hjälpa syrran städa lägenheten, vi hade ju sen en liten förfest där med Maria och Emmi, spelade lite kinekt och åt Tacos (bilder från Kinectet kommer senare, måste bara lyckas få tag på dom men kan lova att dom är värd att vänta på!).
Vi gick sen ut på Port du Solei, dansade som idioter och hade det sjukt trevligt :)
 
 
Sen under förra veckan var det en så varm dag att jag och syrran åkte ut till Sisjön för att bada. Dock var inte vattnet behagligt alls, helt galet kallt! Men jag gick gick i nästan till midjan och syrran lyckades doppa sig i alla fall.. duktig!
 
 
 

Pite veckan

Den 2015-08-02, kl 13:14:41
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Så, vad har vi mer hunnit göra under veckan i Piteå. Tja, en långritt med mamma ute i skogen, 3 timmar på en hästrygg i en extremt hård sadel. Min stackars rumpa mådde inte alls vidare bra efter det! Men mysigt var det, och faktiskt inga insekter som bet mig! Vi har även ätit kräftor med Verran och Sara i Lillpite och chillat i soffan framför Easy A. Sen har jag också träffat mina gamla barndomsvänner Emma och Emelie och fikat, pratat gamla minnen, gud vad vi skrattade!
 
 
 
Var även på en mysig "cheerkväll" hos Verran med bågra ur gamla laget. Det var jätteroligt att träffa alla, och det var meningen att vi skulle ut och dansa. Dock så var det en onsdag, och de flesta skulle upp och jobba dagen efter, så vi blev inte så många som skulle ut. Vi försökte väl gå ut, gick förbi Bishop och upptäckte att det var generation äldre där, och gick förbi Olearys där det var helt tomt. Så istället hängde vi hemma hos cheer Emma i hennes nya hus och klappade på hennes katt Optimus. Lika roligt det :)
 
Det har blivit så otroligt mycket fika på stan denna vecka, torsdagen var det ju först fika med brudarna och fina Petra (som inte kunde komma på cheerkvällen), och sedan på eftermiddagen fika med Flobb (där var det också väldigt mycket gamla minnen från högstadiet som diskuterades och skrattades åt!).
 
I övrigt så har jag fixat ögonbryn på folk, Bla. Petra fick en snabbrensning av sina när vi träffades ute på stan, och Almas var jag bara tvungen att göra någonting åt, så där blev det både färgning och formning (hon blev väl rätt så chockad då hon såg sig själv efterråt då hon aldrig gjort det tidigare hos mig!) Saras, Emelies och Mammas fick sig också en omgång. Man blir ju lite yrkesskadad och det bara kliar i fingrarna när man tittar på folk!
 
Vi har även vart med Emelie o Alma, chillat i soffan med chips. Funderade över vad vi skulle se för film, slutade med Legally Blonde ett och två. Hahahaha, sucker for teenage movies :)
Har även fotograferat Verrans bäbis Juni lite, så dom bilderna ska jag snart sätta mig med :)