Bebisträff

Den 2021-07-31, kl 17:57:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det blev en mammaträff med bebisar idag, så fick passa på att fotografera när alla bebisar väl satt på samma ställe. Vilket bara hände ett par minuter innan dom sprang åt olika håll igen. Men lite lek med varandra blev det i alla fall, tills dom ville ha samma boll, samma spade etc..


Charlie o Klas

Den 2021-07-31, kl 10:03:58
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Blev bjudna på middag hos Charlie o Klas igår. Mycket trevligt! Bli bjuden på riktigt god mat, trevligt sällskap och få barnpassning så att vi kunde dricka vin. Det är ju perfekt! Dom hade köpt lego till Matteo, och sprang efter honom när han skulle utforska lägenheten! Sen fick han sova en stund i deras säng medan vi spelade spel, Alias, förklara ord. Man kan väl lungt säga att Charlie o Klas äger på det.



Världskulturmuseet

Den 2021-07-30, kl 08:42:40
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår efter lunch tog vi oss till världskulturmuseet för det är gratis och dom har en barnavdelning. Vi var inte ensamma där, så det var lång kö till barnavdelningen. En kö som inte går att stå i med en ettåring, så istället släppte vi lös honom I utställningsrummet istället. Tillsammans med alla andra barn som inte kunde stå i kö. Som tur är så ligger ju allt i monter så det gick bra.




 Sen så tog vi en liten fika, vilket gick sådär. Här kommer alla känslorna på en och samma gång..





Fjällbacka

Den 2021-07-28, kl 22:50:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi blev inbjudna till Mqria och Christian i Fjällbacka, så vi styrde bilen dit i måndags och kom hem idag. Vi har lekt med bebisar, trampat i vattenpölar, badat i pool, haft lite bebisfri tid och doppat tårna i havet. Vi hann ju bli oroliga över vädret för väderapparna varnade om regn som skulle hålla i sig hela dagarna, men det kom bara några skurar så vi klarade oss rätt så bra. Matteo fick äntligen prova sina regnkläder, i en vattenpöl. Tog ett tag innan han fattade, men sen ville han typ bo i pölen. Och poolen var en riktig hit, helt plötsligt så fattade han ju att han kunde förflytta sig i vattnet helt själv. Överlycklig. Victoria hade en stor ring som hon kunde flyta runt i och verkade väl rätt så nöjd i, tills hon fick prova utan och stå på botten och plaska. Då blev hon lycklig. Hon har ju nu också börjat stå, och är inte alls längre blyg utan står gärna nära. Matteo blev svartsjuk emellanåt när Victoria var med oss.

Men riktigt trevligt var det!


Denna bild är från vår promenad när vi inspekterade sopbilen. Den var tydligen jätteintressant!


Piteå

Den 2021-07-26, kl 12:11:04
Filed in Våra Resor, Våran vardag | Kommentarer: 0
Tågresan till Göteborg gick ju helt okej för att vara första gången ensam med Matteo med byte. Jag hade en fin plan om att få honom att somna på x2000 och sedan ta på mig selen och lyfta över honom I den utan att han skulle vakna. För bytet var ju halv tio på kvällen. Somnade gjorde han, för att sedan vakna upp en liten stund innan ankomst, gallskrikandes! Jag plockade snabbt upp honom och gungade fram och tillbaka i tåget. Tillslut fick jag krångla på mig selen och då tillslut slutade han att skrika. Snacka om att vakna på fel sida. Sen var det direkt på nattåget och jag hade ju en fin förhoppning om att Matteo skulle somna direkt. Inte var det så enkelt, för alla som klev på började ju att fixa med sina sängar, så det var alldeles för mycket ljud, men tillslut så somnade vi båda två. Sen är det ju otroligt trångt i en sådan liten säng, för vi får ju dela än så länge. Sånär min rygg inte orkade ligga åt det ena hållet längre så fick jag vända på oss bägge två. Men det är ju inte det jobbigaste, utan att man saknar möjlighet att gå på toa. Så jag fick snällt hålla mig tills han vaknade klockan 6. Såfort han slog upp ögonen så tog jag med honom och sprang till toaletten. Sen kom nästa problem, underhålla en liten ettåring fram till klockan 10 då vi skulle vara framme. Han nöjde sig ändå ett tag med att befinna sig i kupén, men sen blev det för mycket energi i de små benen så vi fick promenera fram och tillbaka genom vagnarna. Mötte även en mamma med en tvååring som sysselsatte sig med samma sak.

Men fram kom vi i alla fall tillslut. Så under måndagen och tisdagen så har vi har hälsat på mammas nya kaniner, lekt med kattungen, busat med hundarna, hälsat på hästarna, tagit många promenader, fikat, och ätit surströmming hos pappa.








Onsdag så åkte vi ner till stan för att äta indisk buffé, och dom skojade inte med skyltningen om kryddstark mat. Det var någon rätt som ingen av oss klarade av att äta! Men indiskt är ju alltid gott och Matteo var helt klart nöjd med naanbrödet och musade glatt i sig det. Tills han fick för mycket spring i benen och det blev dags att röra på sig. Jag behövde gå och handla strumpbyxor så det slutade med en hel sväng på stan, eftersom ingen butik hade mönstrade strumpbyxor som jag sökte efter. Men vi hittade tillslut på Lindex i alla fall. Därefter tog vi oss till Öjebyns Kyrkstad och strosade på loppis och gick in och kollade i en visningsstuga 


Torsdag fick vi besök av min barndomsvän Emma och hennes familj. Jag har ju inte träffat henne på flera år, så det var roligt att prata gamla minnen och få en uppdatering på vad som hänt sedan sist. Man kan väl säga att det hänt endel och jag kan tycka att det är synd att vi tappat kontakten. Men samtidigt så är väl livet så när man bor i olika delar av Sverige (hon bor nu i Järfälla). Men nu ska vi väl se till att det inte är lika lång tid tills nästa gång i alla fall. Hennes barn överlyckliga när dom fick träffa alla djuren och dom ville inte åka hem.

Men tillslut så var dom tvungna att bege sig eftersom vi skulle iväg på middag hos pappa. Det blev lax, kyckling och fläskfile och en massa goda såser. Matteo åt hur mycket som helst och fick sedan somna i vagnen och sov hela kvällen (förutom några få gånger då han tappade nappen). Så det blev en sen kväll ute på altanen under värmelampor. För det vart ju runt 14 grader ute, men det var överkomligt

i

Fredag var det dags för tjejerna att komma och mysa. Vi åt kladdkaka och pratade gamla cheerleadingminnen och hur roligt vi hade. Och den cheerleadingbubblan som vi levde i då, vi tränade, gjorde danser och rutiner tillsammans och levde helt i den bubblan i en period. Väldigt fina minnen och vänner som man fått för livet. Och så fick vi välkomna ännu en cheerbäbis till familjen 



Jag och Matteo var också och hälsade på hästarna. Dom var måttligt intresserad av Matteo, men vi fick klappa litegrann i alla fall

Lördag så skulle vi ta en cykeltur i stan, så Pelle fick börja med att försöka få ihop tillräckligt många cyklar och få fast cykelställ som mamma köpt till Matteo. Sen var det bara lasta in dom i hästsläpet och åka förbi en second hand butik och köpa en hjälm till lillen. Vi cyklade sen till badhusparken och köpte glass och kollade på loppisen, och cyklade sedan vidare till Fårö. Jag kom inte ihåg att Piteå var så platt att cykla i. Men tur var väl det eftersom jag o Matteo hade en cykel där enda växeln som funkade var treans. Så minsta lilla backe blev ju som ett jättehinder för oss. Men det blev en mysig cykeltur i alla fall.




Sen kom pappa och Eva ut till Lillpite och åt middag innan vi hoppade på nattåget hem. Tågresan hem gick hyffsat, enda man kan klaga på är väl att lillen vaknade strax efter 04.00 och var vaken ett bra tag innan jag fick honom att somna om. Och senväntetideni Stockholm, med en Matteo med mycket energi och som bara vill springa iväg från en. men annars har det gått bra!

Lite avlastning i väntan på tåget

Vi har haft otroligt otur med vädret denna gång tyvärr. Det har varit kyligt och blåsigt. Såg till och med att det hade dragit förbi en hagelstorm i centrala Piteå tidigare i veckan. Så inget sol eller badande denna gången. Men mysigt har vi haft det i alla fall

Min lilla mini-me har fått en likadan t-shirt som mig. Klart att vi ska matcha






Nya träningskläder

Den 2021-07-26, kl 10:30:26
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Beställde från Shein, dom var riktigt snygga och passade till och med.


Matteo 14 månader

Den 2021-07-19, kl 09:24:00
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
Tiden går fort när man har roligt kan man väl säga och nu är du redan 14 månader. Du har börjat prata mer och mer, ibland så mycket att man börjar undra vad du egentligen har för roliga konversationer med både dig själv och oss. Det är ju ännu inte så många riktiga ord som kommit, men det kommer nog snart! 
 
Du har oerhört mycket energi, och springer gärna fram och tillbaka i lägenheten, kastar bollar och bilar omkring dig men vill allra helst bara leka med saker man inte får leka med såsom toarullar, toaborsten, datormusen, datorn, betalkorten osv. Du tycker om vatten, men fyller man väl poolen så är den oftast bara rolig ett par minuter, sen finns det ju annat man kan göra.. Bada utomhus är roligare, för då finns det barn du kan titta på och sand som du kan gegga med och hälla över dig.
 
Du har nu också precis börjat plocka fram böcker som du vill att vi läser för dig, främst böcker med bilder på traktorer och bilar. Men det är ju i alla fall en början! Du vill också gärna vara med hela tiden, och hjälpa till. Eller ja, du försöker ju hjälpa till i alla fall men det är ju inte alltid det går så bra och oftast hamnar det mesta i din mun eller på golvet. 
 
Och så har du fått humör, lyckas du inte dra upp grinden in till köket, eller får du inte leka med robotdammsugaren så blir du arg. Ibland blir du så arg att du inte vet riktigt vad du ska ta dig till och gråter hysteriskt. Men då får man försöka avleda med någonting annat, såsom att gå ut och kolla på balkongen på de fina lamporna eller kanske titta på bilar ifrån köksfönstret. Det är ju ändå en rolig sysselsättning
 

En haj

Den 2021-07-18, kl 10:18:40
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
Beställde en superfin handduk från Liberoklubben (man samlar poäng genom att köpa blöjor). Emellanåt har dom teman och denna gång var det havstema, såklart Matteo skulle bli en liten babyshark 



Semester

Den 2021-07-17, kl 06:45:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår firade vi in min semester med att bjuda över Charlie o Klas på grillat. Dom fick ta hand om Matteo medan vi fixade maten. Sen blev det poolparty på balkongen och jordgubbar och vin i solnedgången. Och lite Alfapet när Matteo somnat. I lag då, för det är så svårt själv. Vi trodde ju att dom skulle vinna lätt för dom har ju spelat wordfeud mycket mer än oss, men det var ju ett tag sen. Så dom hade det lite kämpigt att få igång alfapet hjärnorna, så vi lyckades till och med vinna! Nånting ska det ju hända också! Härlig start på semestern



Här är en glad skit

Den 2021-07-15, kl 09:28:18
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
När man har köpt en fin body så måste det ju fångas på bild såklart. Kolla bara här:
 

Spela spel i solnedgången

Den 2021-07-15, kl 06:33:07
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Matteo får ju gå och lägga sig strax efter åtta, vilket han oftast gör också och hittills har det ju varit vår tv tid de två timmarna som är kvar innan det är dags att sova. Men igår kände vi att, nej man kan ju faktiskt inte bara ligga i soffan och titta på tv, även om det är riktigt skönt och avslappnande. Så istället tog vi varsitt glas vin och satte oss på balkongen och spelade Alfapet. Det märktes ju att det var längesen för hjärnan var inte riktigt igång och det tog tid innan orden började dyka upp. Men mysigt var det och man får ju faktiskt passa på att sitta ute när man kan


Spårvagn och prat

Den 2021-07-15, kl 06:28:26
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
Matteo kan ju säga några ord nu: Bil, Mamma, Pappa, Titta, Borta, Bajs, Prutt, Tack. Just nu jobbar jag på att lära honom säga Puss medan Daniel försöker lära honom att säga Blåvitt...   

Sen är han helt fascinerad av fordon just nu. Bilar, lastbilar, tåg, mopeder. Och när man ser en spårvagn, wow! Så häftigt!


Jobba hemma och mata katter

Den 2021-07-13, kl 19:31:24
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Blev bjuden på lunch hemma hos Maria, så tog med mig datorn dit och käkade lunch och jobbade lite. Timea och Zoe var också där. Och tänka sig, Victoria ville äntligen interagera med mig! Så hon fick klättra lite på mig och peta på mitt halsband (som fyi Matteo också älskar att pilla och dra i). Zoe lekte också med Victoria, jättesöta tillsammans! Dock var hon riktigt rädd för lilla Vito. Så han fick sitta I trappan och titta på. Såg jätteledsen ut!

Sen efter jobbet så tog jag och Matteo oss till Becca för att mata katter. Och sen var det dags för lite utelek. Gunga, gunga, gunga. Stackarn har ett märke under näsan och på läpparna från vurpan i söndags 




Sista veckan

Den 2021-07-12, kl 13:05:38
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu blir det nedräking till semestern då jag precis påbörjat sista veckan. Och Becca åker upp till Norrland idag med Erik så det blir inget Becca häng imorgon tyvärr. Men vi har planerat in ett besök till Ongo för att köpa nya sandaler (Matteo har redan tappat bort ena toffla, men aja dom kostar ju bara 50kr så det är okej) och så tänkte vi åka o bada lite efter jobbet någon dag. Sen har jag ju kattansvar också så jag o Matteo får väl passa på att leka i lekparker när vi tar oss dit bort i veckan. Inget planerat i övrigt, men på söndagskväll så drar jag o Matteo till Norrland. Sen när vi kommer hem söndagen efter så blir det att tvätta kläder och packa om, för då är vi bjudna till Fjällbacka. Så det blir en händelserik första del av semestern, därefter är ingenting bokat, så då blir det bara mer spontanutflykter.

4 & en halv dag kvar, and counting


Helgens trevligheter

Den 2021-07-11, kl 22:19:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Lördag så var vi hos Maria och Christian och fikade och hängde med Victoria och Vito. Denna gång så lyckades barnen interagera med varandra en liten stund, men mest lekte de själva. Eller ja, Matteo sprang omkring medan Victoria tittade storögt efter. Men det var en mysig stund och alltid skönt att komma hemifrån en sväng. Vi tog även en sväng med barnvagnarna,  Victoria satt snällt i vagnen medan Matteo blev rastlös och ville gå själv. Problemet är ju bara att han ofta vill gå åt helt andra hållet. Så det tar ju väldig tid att vända på honom hela tiden, för han lyssnar ju inte på en när man försöker förklara vart han ska gå. Tänk när han kommer börja göra som man säger, eller vänta nu, händer det någonsin i framtiden? :) 
Men hur som helst så hade vi en mysig stund med bebisarna i alla fall, och oj vad dom kommer få leka tillsammans när dom blir äldre!

Sen blev det hem till Mia och barnen och käka pizza. Matteo fortsatte springa runt och vi fortsatte springa efter. Man märker ju snabbt hur enkelt det är att vara hemma där vi barnsäkrat,  för nu är han så otroligt nyfiken och når det mesta! Men han tog inte sönder någonting så då får man väl vara nöjd tänker jag!

Söndag mötte vi Maria, Timea och Zoe I Mölnlycke i den lilla parken med djur. Vi hade picknick och Zoe fick gunga Matteo en stund. Det märktes ju även här att han fortfarande är liten och är ju fortfarande fascinerad av marken och det som går att smaka på, medan Zoe vill springa omkring och leka. Hon fattade dock tillslut grejen och började plocka sten åt Matteo, som han kunde suga och gnaga på...väldigt gulligt! Vi var också inne i kaninburen, men även det verkar han vara för liten för ännu. Men det kommer, det kommer. Det blev i alla fall en mysig liten utflykt med lite vuxenpoäng! och det är ju inte så ofta jag har hunnit träffa Timea nu i dessa coronatider.



Sen efter middagen så kom solen fram, så jag o Matteo hämtade upp Becca och Erik och åkte o badade i Sisjön. Eller rättare sagt alla badade förutom jag, jag badade bara fötterna medan jag höll koll på Matteo. Han var hur nöjd som helst då han fick ta med favoritlastbilen ner i sjön, mamma var också glad, för då fokuserade han på lastbilen istället för att gräva i botten och stoppa allt han hittat i munnen.

Blåsa såpbubblor

Den 2021-07-09, kl 10:50:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Tänk att alla barn är så fascinerade av detta!




Quiz och Sangria

Den 2021-07-08, kl 22:32:42
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Alltid lika trevligt att quizza, dricka Sangria och mysa I en solstol på Wernersbistro. Sen att det var problem med ljudet så quizet kom igång mycket senare än planerat, så vi tanter fick bryta efter halva och åka hem och sova istället... Men trevligt var det och så blev det en Tier hem (elsparkcykel)



Snart är man klar

Den 2021-07-07, kl 11:45:34
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nästa vecka ska jag till tandläkaren igen, jag har nu varit hos tandläkaren en gång i månaden sedan Augusti 2019, och efter detta besöket så är det endast ett besök kvar (om en månad). Så nu snackar vi om att se ljuset i tunneln! Sen kommer jag ju fortsatt ha skenorna under 6 månader - 1 år, men då ska jag trappa ner användningen av dom. Så efter jul bör jag inte behöva dom när jag är på jobbet. För då handlar det ju bara om att ge tänderna en möjlighet till vänja sig vid den nya platsen. Jag kommer dock fortsatt ha skenor nattetid, men det gör mig faktiskt ingenting. Min gamla tandläkare upptäckte ju att jag gnisslar tänder på nätterna och rådde mig till tandskena redan för flertal år sedan. Så då kan jag ju likagärna använda dessa. Sedan jag fick tandställningen så har ju mina drömmar om tuggummi som fastnat i tänderna blivit färre. Tidigare drömde jag det hela tiden och hur mycket jag än försökte ta loss allt tuggummi så satt det fortfarande kvar..
 
Men jag tycker att det har gått riktigt bra med Clear Correct och jag var ju lite skeptisk i början till att dessa skenor verkligen skulle klara av att flytta på alla mina tänder, utan att man drar ut någonting. För jag har ju väldigt trångt i min lilla mun. Men ja, det funkade ju. Tog lite längre tid än beräknat, men nu är det ju så gott som färdigflyttat!
 
Så nu ska jag lära mig att le lite mer också, nu när jag inte längre behöver skämmas över mina skeva tänder. 
 

Bio & Restaurang

Den 2021-07-06, kl 11:27:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår blev det en lyxkväll med både middag och bio, och Charlie & Klas var barnvakter. Vi hade bokat en italiensk restaurang i närheten av bion (via the fork med 50% rabatt på maten), och sedan IMAX bion (med Letsdeal), så vi sparade ju ändå runt 400kr vilket är skönt, för man är ju inte gjord av pengar direkt.
 
IMAX var verkligen super, väldigt mycket benutrymme, mjuka eldrivna fåtöljer med fotstöd där det gick att fälla bakåt. Ett litet bord till varje fåtölj och superbra ljud och bild. Sen var det ju perfekt nu i Corona tider att man inte kan boka bredvid ett annat sällskap, så man får ju ingen som sitter tajt bredvid. Sen är det ju inte så många som hittat tillbaka till bion ännu, så sammanlagt var det kanske 15 personer i salongen, utspridda på olika rader. Sen att filmen var helt magisk. Vi såg Hitmans Wifes Bodyguard, en riktig actionkomedi med otroligt bra skådespelare. Salma Hayek är ju verkligen grym i rollen som en hitmans fru, helt rå och fullkomligt galen. Ibland kan ju humorn i actionkomedier bli väldigt töntig, men inte i denna. Den var rolig rakt igenom, Daniel skrattade så att tårarna rann flera gånger.
 

Kissekatt

Den 2021-07-04, kl 22:45:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jomen lite sugen blev man väl på att ta med en liten bebis hem


Helgens bravader

Den 2021-07-04, kl 22:42:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi startade lördagen med en tripp till Eskilsby så att Matteo fick bada lite och äta picknick. Vilket var roligt till en början, men när han fick se en leksakstraktor på stranden som han inte fick leka med så blev det hysteriskt. Hur förklarar man för en ettåring att det inte är våran? Well det blev slutbadat då i alla fall för det spelade ingen roll hur mycket jag försökte avleda och titta på annat. Han ville ju så gärna leka med den där gula traktorn...

Senare på kvällen fick vi barnvakt och tog oss till en 20 års fest, Daniels vänners son fyllde år. Och nog hade dom slagit på stort så det var 30 personer inbjudna och det bjöds på mat och alkohol. Så mamma fick festa till det lite. Vi stannade dock inte så länge, men det var nog likabra för plötsligt så började ju födelsedagsbarnet kompisar dyka upp och då blev man lastgammal. Sen tog vi bussen hem tillsammans med halva Sverige. Sen att det var fel på dörrarna gjorde det inte bättre, den tvärstannade ju såfort den försökte köra iväg pga att dörrarna öppnade sig.

Söndag så kom mamma på en snabbvisit, hon hade varit på ett bröllop i Stockholm igår och hade hittat kattungar i Göteborg som skulle få följa med hem. Så hämtade henne från Landvetter klockan 13. Sen mötte vi upp Becca o Erik i Slottskogen, tittade på djur, åt mjukglass och lekte I Plikta. Tog oss hem och gjorde iordning middag på balkongen medan dom fick leka ute på gården och sen lite jordgubbar innan det var dags att hämta upp kattungar och skjutsa henne tillbaka till Landvetter.



AW

Den 2021-07-04, kl 22:40:45
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I torsdags var det AW i Skatås. SMHI hade spått regn så mina planer på att bära klänning kastades fort och det blev funktionella, varma kläder och en regnjacka. Tji fick jag, för det slutade regna när jag kom dit och så var det strålande sol resten av kvällen... Men hursom så var Det var riktigt trevligt att få tjöta lite med kollegorna, jag har ju bara träffat de flesta av dom via datorn, så det var en helt annan grej att få ett riktigt ansikte framför sig.

Vi blev bjudna på sallad, baguette och skumpa och så skulle vi spela frisbeegolf. Alltså jag SUGER verkligen på frisbeegolf och eftersom det var en teamaktivitet så vart vi indelade i lag. Som tur var så kunde min lagkamrat spela, så vi tog oss runt banan med nöd och näppe. Jag var dock nära på att träffa min motståndare Lena 2 gånger och då stod hon inte ens framför mig.. det kanske ger en bild av hur dålig jag är. Som tur var så räknade dom aldrig ihop poängen. Så jag behövde aldrig skämmas! 

Nu hade jag ingen bild från detta, så jag bjuder på en bild på mig och Matteo (som att ni inte redan visste hur vi ser ut)


Vaccinerad

Den 2021-07-01, kl 15:05:08
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det blev totalkaos på 1177.se när alla tiderna släpptes igår. Sidorna kraschade och ingenting funkade. Men när det tillslut kom igång igen efter lunch så lyckades jag knipa en tid redan idag. Så nu är man  vaccinerad med första sprutan i alla fall. Skönt att få det gjort. Och nu när restriktionerna börjar släppa, så kan man ju snart återgå till lite normalt liv över sommaren. Riktigt skönt!

Det var riktigt tråkigt att allt kraschade igår, men samtidigt så är jag glad, för det visar ju ändå på att det är otroligt många som vill vaccinera sig. Om tillräckligt många har tagit vaccinet till hösten så kanske inte restriktionerna kommer tillbaka. Vi kan väl hålla tummarna för det i alla fall


Självständig kille

Den 2021-07-01, kl 09:37:38
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
Ja, nu sover han ju själv i sitt rum på nätterna. Så det är ju skönt. Sen att han ogärna håller handen utomhus, försöker man hålla fast så skakar han bara bort den. Han tycker inte alls att han behöver någon hjälp av mamma längre.

Han promenerar/springer iväg helt själv i tid och otid. Så nu gäller det ju att ha uppsikt, för plötsligt så spatserar han stolt iväg på egna äventyr. Att han skulle bli självständig så fort?