Skea

Den 2021-08-31, kl 12:00:00
Filed in Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Modell: Jeanette Unfors
Fotograf: Rebecca Eliasson

Becca

Den 2021-08-31, kl 09:44:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Modell:  Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Unfors

Doppa tårna

Den 2021-08-30, kl 13:21:39
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår åkte vi ut till näset med bebis för att låta honom doppa tårna I havet. Han blev överlycklig. Det känns som att det var sista gången för i år, för nu är hösten på ingång. Som tur är så har bassängerna öppnat igen, så vi får väl åka o bada i varmpoolen nästa gång. Mycket skönare för mig



Becca

Den 2021-08-30, kl 09:43:20
Filed in Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Modell:  Rebecca Eliasson
Fotograf: Jeanette Unfors

Stenungsbaden

Den 2021-08-29, kl 12:29:06
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår åkte jag och Becca till Stenungsund, fotograferade, shoppade, käkade indiskt och checkade in på Stenungsbaden. Min födelsedagspresent.

Vi var inbokade på spa avdelningen mellan 19-21 (tur ändå att det var så pass tidigt, vissa blev ju inbokade mycket senare..). Vi tog varsin cider och satt I varmpoolen länge, sedan masserade vi varandras ryggar i bastun innan det var dags att kliva upp.

 Därefter gick vi ner till baren och tog varsin drink och åt godis som vi köpt påvägen dit. Alltid gott med godis, men man får ju alltid ont i magen av det tyvärr.


Väl uppe på rummet igen somnade vi rätt så fort och sov till halv åtta. Det är ju inte ofta det händer nu för tiden! pga corona så hade dom begränsat antal inne på frukosten så vi fick en sen tid och inte heller fick vi gå in till spaet, utan det kostade extra. Så vi låg och drog oss länge i sängen, och tog en sväng runt hotellet innan frukosten. Hittade en hängmatta att slappa i. Sen tryckte vi i oss så mycket frukost vi kunde innan det var dags för hemfärd.



En perfekt mini mysweekend med syrran! 


Leker

Den 2021-08-28, kl 12:45:25
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Provade leka I positivparken idag. Det brukar ju vara mycket folk där vanligtvis, men eftersom det blev en tidig morgon så var vi helt ensamma där. Han tyckte det var rätt så roligt att springa runt och prova alla dom olika sakerna och att det var rätt så skönt att inte behöva knö med andra. Plus att vi invigde den nya vattentäta skaloverallen från Iems och den söta mössan vi fått av Maria och Christian!


Köpa spel

Den 2021-08-27, kl 16:01:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag är ju inte direkt någon som spelar mycket, men efter att jag läst väldigt många bra recensioner om detta spel, så kommer jag köpa hem det. Spelet är gjort för att spela två stycken, så man måste hjälpa varandra för att komma vidare. Det ska vara lite tålamodskrävande också, så det blir spännande att se hur det kommer gå för oss :)
 

Favoritblomma

Den 2021-08-27, kl 15:53:55
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Min nya favoritblomma som jag fick av Charlie o Klas när jag fyllde år, liljor. Superfina och luktar gott (Daniel tycker dock att dom luktar bajs).

 



Inskolning

Den 2021-08-26, kl 17:31:05
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
I tisdags så började Daniel att inskola Matteo och man kan väl säga att han tycker att det är roligt. Så många nya leksaker att leka med! Så imorgon ska han prova gå iväg en stund, så det blir ju spännande att se hur det kommer gå. Men jag tror att det kommer gå super! Sen i helgen ska vi fixa ihop en liten låda som han kan ha på dagis när han saknar oss. En bag in box som man klistrar bilder på familjen som han kan plocka fram och bära runt på. Gulligt värre!



Cykeltur

Den 2021-08-25, kl 06:59:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår efter jobbet så tog jag, becca och Matteo en cykeltur till Askims Strand. Hade tänkt bada men det blåste för mycket, så vi åt lite och lekte en sväng innan vi cyklade hem igen. Upptäckte påvägen dit att bakhjulet hade lite för lite luft/vi var för tunga. Så det blev ett ordentligt träningspass


Födelsedag

Den 2021-08-23, kl 13:19:57
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var det dags att fylla år, så jag mötte upp Becca, Maria och Timea på stan. Vi tog en lång fika och sushi och myste och tjötade i solen. Sen fortsatte jag och Becca med en promenad genom stan och hittade en uteservering och lite god dricka och satt och svettades i solen en stund.

Avslutade dagen hemma med familjen med mys i soffan, cheddarostbågar och dip. En perfekt födelsedag 


Fredagsfin

Den 2021-08-20, kl 14:27:43
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Det är alltid roligt att klä upp sig och känna sig fin någongång då och då, så när man jobbar från kontoret en fredag så får man passa på. Synd bara att man är ensam här så ingen får se min fina outfit... men jag hade ett tandläkarbesök och nu snart min andra vaccinationsdos. Så då har jag visat upp mig för någon i alla fall innan jag åker hem och hoppar i myskläderna igen.


Ute och leker

Den 2021-08-19, kl 21:52:46
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Mötte upp Becca o Erik efter jobbet i slottskogen, där fick Matteo leka av sig en stund. Han var rätt så nöjd, det var Becca också




Second Hand

Den 2021-08-18, kl 11:47:48
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår tog jag, Becca o Matteo och åkte på Secondhand och eftersom att min födelsedag kommer snart så passade jag på att unna mig lite kläder, ett par skor och jultröjor till Matteo





Matteos nya bil

Den 2021-08-15, kl 16:01:04
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Charlie har skrivit ut en Tesla Cybertruck i 3D skrivaren. Matteo älskar den!


Scensommar

Den 2021-08-15, kl 07:02:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var vi tillsammans med Mia och Kristian på Scensommar på Brewhouse, medan Charlie var barnvakt hemma hos oss. Vi hade riktigt tur med platserna, för egentligen skulle vi sitta nästan längst bak, men det var tydligen rätt så trångt där, så de hade ställt fram extrastolar där framme som vi fick ta istället och sen så hade dom tydligen några minuter senare börjat ställa ut extra stolar där bak också, så vi kom helt I rätt tid! 

Men showen var riktigt bra och vi skrattade nästan så att tårarna började rinna. Det var Niklas Andersson, Björn Gustafsson, Johan Glans och Peter Apelgren. Väl värt pengarna!


Bytte ut Kallax

Den 2021-08-14, kl 21:14:09
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då har vi bytt ut kallax möbeln mot eket istället, så här kommer en före/efter bild. Enda som saknas är något mer ovanför möbeln samt någon mer låda 



En vanlig vecka

Den 2021-08-14, kl 07:41:34
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Jag har börjat jobba igen, men det blev bara en dag på kontoret och då passade jag på att gymma på lunchen. Nu känner man att det är dags att komma igång igen med träningen och att faktiskt börja röra på sig. Kroppen förfaller ju! 

Tisdags efter jobbet så var jag hemma hos Becca, vi pysslade och tittade på film. Det är ju väldigt mysigt med våra tisdagar och förhoppningsvis är det fin väder nästa vecka så att vi kan ta oss ut på en cykeltur! 

Annars har vi mest varit ute och lekt, och en sväng förbi Ikea. Vi skulle köpa en till kallaxhylla till Matteos rum, men hittade en finare variant som fick följa med hem istället. Så nu får vi sälja av kallaxhyllan istället. Igår började jag montera ihop skiten och man kan väl säga att jag missade den lilla detaljen att en av sidorna hade en 1:a på sig. Annars såg dom precis likadana ut, men självklart gjorde den skillnad, så när jag o Daniel kämpat som tokar för att gå ihop den så fick vi tillslut ta isär den igen och börja om med ettans skiva, voila så gick den ihop! Aja, då vet vi ju hur nästa ska monteras, så den lär ju gå fortare. 

Bilder kommer när vi fått dom på plats! Vi sålde förresten vår fåtölj igår. Den som stått i Matteos rum, kände att dem bara stod och tog plats. Så nu har han större lekyta. Den köpte vi ju först som en amninsfåtölj och tänkte sen ha som en mysfåtölj när man läser sagor. Men just nu känns sagoläsandet som någonting man gör långt senare då han just nu bara tittar på bilder, äter på böckerna och river sönder de med pappersblad. 

Bild från igår då vi gick ut och hoppade i vattenpölar efter att det regnat. Förra gången han var ute i regn så försökte han äta mördarsniglar så denna gången var vi uppmärksamma!



Myskväll

Den 2021-08-08, kl 20:54:14
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår bjöd vi hit Charlie, Becca och Erik. Vi grillade, drack vin och spelade spel (och försökte få Matteo att sova) inte så lätt när man har så spännande besök!

Tog dock inga bilder under kvällen, så det får bli vår lilla haj som visar upp sig


Stockholm

Den 2021-08-06, kl 10:57:20
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Onsdagsmorgonen så satte vi oss i bilen och körde till Norrtälje. Vilket gick över förväntan med Matteo, trodde det skulle bli skriket i bilen. Men vi hade med en påse med leksaker och böcker och lekte I några timmar (med en paus på en mack där han fick springa och titta på bilar i tio minuter. Sen så sov han två timmar också. Så vi överlevde bilresan. Väl i Norrtälje så hälsade vi på Matteos Gammelfarfar. Tog en fika och Matteo fick låna lite leksaker av hans granne, så han höll sig hyffsat lugn på den inhägnade uteplatsen. Värre var det när vi gick in, för där var det ju inte barnsäkrat och saker överallt, så det var bara en massa "nej den rör vi inte"

Sen åkte vi in till Stockhom och checkade in på Nordic Choise vid Globen (billigaste hotellet vi hittade). Dom hade en lekhörna som Matteo utnyttjade väldigt mycket. Hotellet var i alla fall bra, lite trångt rum när vi fällde upp resesängen bara. Och maten på hotellet var sådär. Men i övrigt helt okej.  Så vi käkade lite och tog en promenad i området, helt dött med tanke på att det inte är några evenemang nu. Men vi hittade i alla fall en lekplats en bit bort som vi fick nytta av. Denna natten sov lillen oroligt oroligt tyvärr. Så det blev inte mycket sömn


Torsdag så fick vi i oss en redig frukost och begav oss sedan till Skansen. Vi var dock lite tidiga så vi fick rasta Matteo lite på gräsmattan utanför tills det var nära öppning. Väl där så gick vi till lilla-skansen och tittade på djur och utforskade en massa, för att sedan vandra runt i parken och titta på övriga djur. Mysig dag helt enkelt. Därefter tog vi djurgårdsfärjan över till Gamla Stan och promenerade en bit innan det blev paus på hotellet. Vi åt middag i shoppingcentret bredvid hotellet (inte alls så bra mat) och tog en drink på takterrassen. Avslutade kvällen med lite shuffleboard på hotellet



Nu sitter vi i bilen påväg tillbaka till Göteborg igen, med ett planerat stopp på en second handbutik för att köpa en bok och en leksak till Matteo så han håller sig nöjd hela resan hem också


Bebislek

Den 2021-08-02, kl 17:23:35
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag har vi både hunnit köpa nya blommor till balkongen, då några blommor redan dött.. och en liten promenad i slottskogen för att titta på fåglar, en powerwalk och fika under Matteos sovstund och sen bebislek med mammorna


Så nu är jag helt slut. Nedräkning till Matteos nattning har börjat :)