Tävling i Paris

Den 2016-05-29, kl 00:31:00
Filed in Vi tränar Cheerleading, Våra Resor, Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi satte bägge rutinerna så det var otroligt skönt! Fick ett guld och ett silver med fina pokaler! Längre inlägg kommer när jag är hemma igen




Tävling

Den 2016-05-28, kl 15:03:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Tidsinställt inlägg!
 
Nu tävlar jag! Håll tummarna för att det inte blir alltför många misstag... Kan ju även ägna en tanke åt Daniel som har sin svensexa idag, hoppas dom är snälla med honom
 
Roliga bilder från tävlingen Paris 2009
 
 
 
 

Dagens

Den 2016-05-26, kl 14:39:48
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
  • Idag har jag suttit med Festprogrammet till bröllopet, går bra. Försökte även boka tårtan, men hon verkade vara upptagen så jag ringer i nästa vecka, jag behöver egentligen inte beställa tårtan förrän 3 dagar innan, men vill gärna vara ute i god tid!
 
  • Har skrivit klart på min presentation jag ska hålla på tisdag (examensarbetet redovisning).. ser verkligen inte fram emot det då jag inte alls tycker att jag har så intressant fakta att redovisa.
 
  • Imorgon klockan 07.00 lyfter planet till Paris så har checkat in och skrivit ut boardingpass
 
Nu sitter jag och förbereder mig inför träningen också, vi ska börja tidigare idag. Så direkt efter träningen ska jag möta upp Daniel och hjälpa han med en kostymprövning och därefter åker jag med syrran till Liseberg för att se Miriam Bryant. Så det händer mycket idag. Men roligt äre!
 

Fotboll

Den 2016-05-26, kl 08:15:30
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I tisdags så hängde vi med mina klasskompisar. Var på Brayans gård och grillade hamburgare och majs, spelade kubb och fotboll.. Alltså jag har ju inte spelat ordentlig fotboll sen jag gick i högstadiet och då hatade jag det. Ni vet, jag hatade det så mycket att jag skyllde på mensen så att jag slapp vara med. 

Men i tisdags så var det faktiskt roligt att spela, oerhört jobbigt men roligt. Jag insåg även att jag är duktig på att springa fort, men har absolut ingen bollkontroll alls. Tur att ingen av oss var särskilt duktig! Det kom även några killar från området och hoppade in i matchen.. Man kan som säga att vi blev något bortdribblade... Av 12 åringar!

Well well det var i alla fall bra träning, träningsvärk fick vi allihopa.. FYI så sög jag på kubben också, tjejerna mot killarna var inte en så smart idé. Det var rätt så roligt också att Hacer gått runt och varit så stolt över hur duktig hon var på kubb förra gången.. Nybörjartur, för hon sög lika mycket som mig och Becca den här gången



Provdukat

Den 2016-05-25, kl 22:10:18
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Då har vi varit i lokalen igen, denna gången prövade vi ställa upp borden och första dukningen fungerade super!
Det blir inte alls många som sitter med ryggen mot scenen. De fyrkantiga borden gjorde också att det kändes mer socialt. Det enda jag inte lyckats klura ut ännu är var jag ska placera min lilla fotohörna, kanske nere vid baren? Hmm, tål att tänkas på?
 
Vi valde denna variant av bordsplacering!
 

Love

Den 2016-05-24, kl 09:56:30
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Alltså bröllopet närmar sig nu, Daniel heter officiellt Unfors i efternamn. Imorgon ska det provdukas, nu känns det som att det börjar bli på riktigt!
 
 

Blandade SM/RM bilder

Den 2016-05-21, kl 21:35:00
Filed in Vi tränar Cheerleading, Våran vardag | Kommentarer: 0
Var idag och tittade på cheerleading SM/RM så här kommer lite blandade bilder :)
 

Packa ihop lägenheten

Den 2016-05-20, kl 19:12:51
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu har vi börjat packa ihop syrrans rum. Its crazy! Vi hann i allafall göra garderoben med alla kläder idag. Nu är det bara att ta tag i och fixa hennes rum också....



Aktiv

Den 2016-05-19, kl 22:08:59
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår mötte vi upp Charlie o Klas i Ruddalen för att spela lite frisbeegolf. Jag sög, lyckades verkligen varken ta i eller sikta. Den gången jag tog i så glömde jag att släppa discen så den stack iväg åt ett annat håll än menat. Sedan lyckades jag även träffa daniel i ryggen, så det var väl rätt så tur att jag inte kan ta i ordentligt för då hade det gjort ont! 
På kvällen blev vi bjudna på korv, som ni kanske vet så tycker jag inte riktigt om korv så jag fick Gazpatcho soppa som smakade väldigt intressant, och goda sparris. Smakade även en halv korv, satte på en massa ketchup, gurkmeja och rostad lök, så då blev den helt okej att äta.
 
Jag har även bakat till avslutningen på praktiken. Det blev chokladbrownies med hackad mjölkchoklad och en chokladbollstårta med nutellakräm. Jag tyckte själv att den var på tok för söt, men de på jobbet gluffsade i sig den. Vet dock inte om det var för att vara snälla eller för att de faktiskt tyckte om den :)
 
I övrigt så har vi tränat, nu är det bara två träningar kvar till tävlingen.. läskigt och spännande på samma gång!
 
 

Bordsplacering

Den 2016-05-18, kl 16:27:09
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Jag har använt mig av Roomsketcher för att pröva skissa upp några förslag på bordsplaceringen. Nästa onsdag ska vi till lokalen och kolla hur dessa ser ut i verkligheten :)






Planering

Den 2016-05-16, kl 07:43:47
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu är det mycket som ligger framför oss, i veckan ska examensarbetet in för koll, de vill kolla om man kommit tillräckligt långt för att hålla i sin presentation sista maj. Så det ska pysslas med!

På lördag bär det av till Malmö för att titta på RM. Piteå laget är ju där och tävlar så jag, Becca och Emelie ska sitta och hejja! 

Näst vecka är jag ledig, då är praktiken slut och det är egentligen bara examensarbetet kvar. Jag och syrran ska då försöka fixa bröllopsklänningarna och packa ihop syrrans lägenhet lite., torsdagkvällen är det Miryam Bryant på Liseberg och sen på fredagsmorgon så åker vi till Paris...




Pysseldag

Den 2016-05-15, kl 10:29:34
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår pysslades det! Vi har sparat på glasflaskor och burkar ett bra tag så nu var det dags att göra dom fina, så vi hade lim, glitter, spetstyger, pappersblommor och annat roligt dukat upp på ett bord :) ylva, maria, Becca och Hacer kom och hjälpte till så det gick hyfsat fort :) 

Resultatet får ni se sen på bröllopet! Efter pysslet så åkte några av oss och köpte thai och mötte upp Emelie, sen mös vi framför Eurovision hela kvällen. Mina favoriter var Ungern, Österrike och  Bulgarien :)




 

Ute i värmen

Den 2016-05-11, kl 20:04:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Man får lite passa på nu när värmen är här, för man vet aldrig när den tänkt komma tillbaka igen. Så idag köpte jag och syrran Sushi efter jobbet och la oss i slottskogen en stund och chillade i solen. Vi failade lite med sushin då vi delade på en 8 bitars, vi fick med ett par pinnar.. så syrran fick försöka äta med pinnar och jag med händer.. gick sådär för bägge av oss...
 
Förresten så är det bara en vecka+en dag kvar på praktiken nu! Tänk vad fort tiden går! Därefter är det en vecka till att skriva klart examensarbetet och förbereda presentationen och sedan är man färdigutbildad. Ja, dessa två år gick rätt så fort känns det som. Har vart stressigt och påfrestande, men oh så värt det :)
 
Well, well just nu sitter jag och snabbtittar på första semifinalen av Song Contest, förberedelser inför Lördagens final :=)  Dock kan jag väl inte säga att det varit så himla bra bidrag hittils. Ungerns tyckte jag var helt okej i alla fall
 
 
 
 

Rädisor

Den 2016-05-10, kl 21:47:09
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Pappa tipsade mig någongång om att man skulle äta rädisor med havssalt, så det har jag ätit ikväll. Mums vad gott!:)



Stukad

Den 2016-05-10, kl 20:32:44
Filed in Vi tränar Cheerleading, Våran vardag | Kommentarer: 0
Självklart skadade jag mig på träningen, när det är sådär 5 träningar kvar. Landade snett ovanpå någonstans fot så stukade min vänsterfot :/ så nu får jag gå lindad och försöka stretcha ut foten och få den att läka fort för jag har inte tid att ha ont

Min rutin är väldigt svår att fixa till tävlingen det är mycket som ska hinnas göras på en minut..så den går sädär. Men krystals rutin funkar ialla fall så det är bra :)



Pyssel

Den 2016-05-10, kl 16:50:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Syrran gjorde färdigt sitt examensarbete på våran balkong under valborgshelgen. Totte försökte också hjälpa till ;)



Hårförlängning

Den 2016-05-10, kl 14:54:39
Filed in Våran vardag, Vårt Bröllop | Kommentarer: 0
Jag har fått hårförlängningen jag beställde från fashiongirls.se till bröllopet. Det blev mörkbrunt 50cm Clip-ons. Så sen ska vi väl bara klura ut hur min frisyr ska se ut också, har jag tur kanske jag kan muta Verran till att fixa frisyren ;)
Men tänk typ flätat eller allmänt vågig frisyr, hängandes på vänster axel med lite blommor i, låter fint!
 

Äntligen fint väder!

Den 2016-05-08, kl 10:38:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Fredagen grillades det fläskytterfile och chillades det på balkongen i solen (det var till och med så varmt att vi satt under parasollet). Igår var det träning mestadelen av dagen, därefter en sväng med rullskridskor och cykel och sedan alfapet på balkongen. Vi såg en film sen på kvällen också, Naughty Grandpa med Robert De Niro och Zac Efron, men den var värdelös.
 
Idag började vi dagen med frukost på balkongen, sedan ska det skrivas examensarbete, Klädbytardag på Frilagret och bröllopsplanering med Håkan och Kicki, så rätt så upptagen dag alltså, bäst att sätta igång om jag ska hinna med allt :)
 

Unbreakable

Den 2016-05-05, kl 20:38:16
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Alltså den här serien är så bra! Och nu har säsong 2 släppts på Netflix! Me like :)



Sandsjöbacka

Den 2016-05-05, kl 17:38:00
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag åkte vi iväg till Sandsjöbacka naturreservat för att ta en promenad, blev en promenad på sisådär 1,5 h. Det var väldigt fint där plus att det var en bra sträcka att motionera på :)






Grafittivägg

Den 2016-05-01, kl 16:41:42
Filed in Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Var ute en snabbis och fotograferade lite idag :)