Dagens outfit

Den 2020-07-31, kl 15:11:00
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag har vi varit på second hand i olskroken, Matteo sov i selen hela tiden så han såg ingenting. Men han hade i alla fall en söt body på sig , det är ju ändå fredag
 

 
 
 

Test av bröstpump Elvie

Den 2020-07-31, kl 14:14:08
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
I samarbete med smartson så har jag fått testa Elvie bröstpump och därmed fått en gratisprodukt. Och jag kan säga att jag använder den dagligen, så liten och smidig och en app till som man kan kolla hur mycket man pumpat och styra den ifrån. Nu har jag ju inte alls så himla mycket att pumpa, så tar fram den lite nu och då under dagen för att hålla igång produktionen någorlunda. Som man ser på bilden så pumpar man medan man gör annat. Enda negativa är väl priset där det rekommenderade priset är 3700.


Mata katter

Den 2020-07-31, kl 12:11:12
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Beccas bäbisar behöver också mat, så jag o Matteo är här dagligen o tittar till dom. Kiwii vill gosa, men Peach springer bara och gömmer sig



Matteo

Den 2020-07-30, kl 20:04:00
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våra Fotografier, Våran vardag | Kommentarer: 0
Passade på att fotografera Matteo litegrann idag

 

Promenader

Den 2020-07-30, kl 20:02:40
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Idag har jag och Matteo promenerat med en tjej som skrev till mig via Rullavagn.se . Hon är i samma ålder, har en nyfödd, är norrifrån och bor i området. Så vi ska börja ta någon promenad i veckan framöver. Mycket trevligt. Idag promenerade vi runt Ruddalen, i 2h, svettigt värre med alla backar. Men bra träning!
 
Sen tog jag vagnen till syrran och matade hennes katter, och sedan vidare på två second hand butiker för att hitta något fint till Matteo till hans namngivning. Hittade inget, men hoppas jag hittar nästa vecka. Då ska jag o Becca åka till lite andra second hand butiker som vi inte varit på länge.
 
 

Dagens utflykt

Den 2020-07-29, kl 15:55:15
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0


Matteo

Den 2020-07-29, kl 15:31:18
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
 

Piteå

Den 2020-07-29, kl 15:29:31
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Då var vi hemma igen efter en vecka i norrland. Tyvärr tog vi med det dåliga vädret dit upp, men vi hann ändå få någon dag med bra väder och mycket promenader. Vi träffade föräldrarna, kompisar och gick på poolparty. Åt mycket god mat, mixed grill hos pappa, go fisken på partyt och den berömda fisksoppan hos mamma. Och sen så har vi gullat med bebisen rätt så mycket. Skönt med lite avlastning också, konstigt nog sov han rätt så mycket på dagarna där uppe. Kan det vara något med norrlandsluften tro?
 
Egen 6-bäddskupé var riktigt skönt att ha!
 
Fick besök av en stolt morfar direkt vi kom fram
 
Åkte in till centrala Piteå för att promenera och fika
 
Fick Matteo att somna medan vi tittade på när mamma fixade hö till hästarna
 
Hälsade på Pappa o Eva, och fick äta lyxmiddag...
 
Medan Matteo snällt sov i sin babysitter
 
Party hos Verran o Anders på lördagen. Bäbis fick stanna med mormor så passar på att pumpa medan jag sminkar mig
 
Det var egentligen ett poolparty. Men det var för kallt väder för att bada
 
Mormor ville gärna mata och gulla med Matteo under tiden vi var där
 
Katja ville bara ut
 
Helt utslagen när vi kom hem igen...
 

Matteo 2 månader

Den 2020-07-19, kl 21:08:00
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
 
 

Maria i väntans tider

Den 2020-07-19, kl 19:44:00
Filed in Vi Modellfotograferar, Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi passade på att köra en snabbfotografering
Modell: Maria Trulsson
Fotograf: Jeanette Unfors

Fjällbacka

Den 2020-07-19, kl 19:38:01
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Vi har varit uppe i Fjällbacka och hälsat på Maria och Christian. Vi grillade, chillade och promenerade. Hade alltså en mysig liten vistelse hos dem däruppe torsdag till fredag.
 
 

Kiss och kräks

Den 2020-07-19, kl 05:43:18
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
Med en bäbis blir plötsligt kiss, bajs och kräks endel av vardagen.  Både jag och Daniel trodde väl aldrig att man skulle bli så bekväm med det, men man vänjer sig helt enkelt. Häromdagen när både jag o Matteo var nyduschade och jag precis smörjt in både han och mig så fick jag mig en golden shower. Då skrattar man lite och torkar av det bara och smörjer in pånytt. Mitt gamla jag hade nog ställt sig i duschen igen och skrubbat. 

Ibland har han också ont i magen o krystar medan man byter blöja, detta kan resultera i att man får en sprutlackering... men man har helt slutat bry sig. Tur det dock, annars hade det blivit jobbigt



Tittat på de senaste

Den 2020-07-15, kl 16:12:35
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Serier jag tittat på nu senaste på Netflix
 
Stay Here - En designer och en arkitekt som visar hur man snyggar till och gör om för att enklare kunna hyra ut sitt boende
 
Instant Hotel - Tävling för typ airbnb boenden där dom bedömer varandras boenden och kan vinna pengar
 
Say I Do - Mysserie som följer några par som får ett överraskningsbröllop på några dagar med hjälp av tre stycken bröllopsspecialister
 
Breakfast, lunch & Dinner - Följer en kock som träffar fyra olika kändisar på olika ställen i världen och äter mat. Låter kanske inte så spännande, men mat och resor är ju gött!
 
New Girl - Säsong 7 är ju lika bra som övriga säsonger. Så har man inte sett denna serie så kanske det är dags att prova
 
Desperados - En halvt galen tjej som råkar skicka ett knepigt sms till sin kille som befinner sig i Mexiko. Hon tar då med vännerna dit för att radera det innan han ser det. Knasigt och roligt!
 
Filmer jag tittat på nu senaste på Netflix
 
My Spy - CIA agent som blir påkommen av dottern i familjen han spionerar på, måste då lyda hennes minsta vink för att rädda karriären. Sevärd!
 
The Old Guard - Fyra krigare med evigt liv, som i hemlighet har skyddat mänskligheten i sekler, blir måltavlor på grund av sina mystiska förmågor just när de upptäcker en ny odödlig.
Filmen var väl sådär och vi ifrågasatte lite saker såsom, om de nu läker ihop så fort de blir skadade, hur kan då hålen i öronen inte växa ihop? Men har man inte så mycket annat att titta på så kan man ju alltid kasta igång denna
 
The Intern - Film från 2015 som handlar om en 70-åring som tar ett praktikjobb på ett modeföretag, där han försöker hjälpa den sönderstressade chefen (Anne Hathaway). Mycket sevärd om man missat den!
 
 

Samtyckeslagen

Den 2020-07-14, kl 22:04:28
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Hittade denna på Facebook och den känns väldigt ärlig och aktuell..



Shopping till bäbis

Den 2020-07-14, kl 21:00:21
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Åkte till Varberg idag, Mia o barnen skulle in o se bockstensmannen men han har vi redan sett. Så vi shoppade istället och mötte upp dom för lunch sen. 

Var inte detta gulligt!?



Sur gammalmjölk

Den 2020-07-11, kl 08:12:27
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
När man tycker bäbisen luktar sur gammal mjölk så man badar honom ordentligt. Men lukten fortsätter hålla i sig hela dagen. Insåg tillslut att det var min bh. Fail



Matteo

Den 2020-07-09, kl 15:40:51
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
Han är ju bra söt lille bebisen!
 

Sing Sing

Den 2020-07-09, kl 13:32:16
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Igår var det karaokedags, det har ju gratis karaoke en timma på Sing Sing på onsdagarna. Så vi sjöng bla. lite Markoolio, Miryam Bryant och Lejonkungen


Kallt ute

Den 2020-07-08, kl 08:54:04
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
Det har varit kallt ute, och blåst. Men då har man ju i alla fall fått användning av björndräkten jag köpte, innan han växer ur den. 

Tog en promenad ner till botaniska igår, för att köpa en babybjörn babysitter. Det är så många som rekommenderar den, så tänkte att det var lina bra att prova och sälja vidare om den inte funkar.

Kan säga såhär, så länge man gungar honom i den så sitter han där, gråter inte men ser inte heller helt nöjd ut. Men bättre än inget!

Björnen sover, björnen sover... 


Mammarollen

Den 2020-07-06, kl 12:52:08
Filed in Skeas Skrutt Matteo, Våran vardag | Kommentarer: 0
Nu har man varit mamma i snart 7 veckor och jag tycker fortfarande inte riktigt jag hunnit landa i mammarollen. Det känns fortfarande helt osannolikt att han ska bo med oss och att vi ska ta hand om honom i 18 år... Nu är det jag som är mamman som alltid ska finnas där, trösta och försörja denna lilla bebis. Det är en rätt så skrämmande tanke, lite överväldigande men också spännande. Vi håller fortfarande på att lära känna varandra just nu och försöker hitta vad som hjälper mot gråt, ont i magen och hur man somnar. Mysigt och frustrerande i stunder. Men vi kämpar på!

Hittade denna bild som är rätt så rolig


Finbesök

Den 2020-07-05, kl 17:07:13
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Fick besök av Timea och Zoe i fredags. Så vi myste lite medan Zoe lekte med Totte. Alltid trevligt med fint sällskap.

Senare när jag skulle ut på min dagliga promenad, så spontanåkte jag förbi jobbet o hälsade på. Tänkte att det var lika bra att tjinxa lite innan alla går på semester

Gulligaste Zoe som har börjat posera framför kameran


Cheerleading

Den 2020-07-02, kl 08:13:33
Filed in Våran vardag | Kommentarer: 0
Bokade in oss på veterancheerleading som jag hittade hos GCO (för folk över 25), för nu är man sugen på att träna i ett lag igen. Och eftersom jag fortfarande håller på att läka ihop efter förlossningen så lät väl det vettigt med träning varannan vecka från och med slutet på augusti, så får man ju se vad man klarar av och inte. Men man saknar ju cheerleadingen hyffsat mycket! Vi har ju lagt ner föreningen Göteborg Cheer och Gymnastik, då det saknades hall och ingen orkade dra i det längre. Lite sorgligt, men då får man hitta andra sätt att träna på helt enkelt.

Senaste tävlingen med föreningen, Paris 2016


Serier jag sett

Den 2020-07-01, kl 11:13:09
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Crazy Delicous
En tävling där man ska laga mat eller baka med hjälp av fantasin, där man får ett uppdrag att exempelvis använda morötter till huvudingrediens. Godast och mest fantasi på utförandet vinner.
 
The Big Flower Fight
En tävling där blommor står i fokus. Här ska de tävlande skapa stora trädgårdsstatyer i olika teman med hjälp av blommor. Vad sägs om en gigantisk insekt, eller en klänning
 
Styling Hollywood
Kändisstylist som tillsammans med sin man både stylar kändisar till röda mattan samt inreder och renoverar deras hus. Kan låta cheesy, men rätt gött att ha på i bakgrunden när man pysslar med bäbis
 
 

Filmer jag sett

Den 2020-07-01, kl 11:07:25
Filed in Skeas Film & TV-serie tips, Våran vardag | Kommentarer: 0
Eurovision - The Story of Fire Saga
Tyckte om den väldigt mycket, men man behöver nog vara ett Eurovision fan för att uppskatta filmen för själva storyn är lite tunn. Men skådespelarna gör ett bra jobb och låtarna är absolut godkända. Riktigt roligt att de tagit med gamla eurovisionartister också, och medlyt dom kör där i mitten på filmen, riktigt grymt!
 
The Spy Who Dumped Me
Absolut värd att se där både Mila Kunis och Kate McKinnon lyfter filmen tillsammans. Girl Power
 
The Lovebirds
Ett par som blir indragna i ett mord och behöver hitta mördaren för att rentvå sina namn. Denna film är helt okej när man inte har så mycket att titta på. Dynamiken mellan detta paret är också väldigt roligt och lyfter filmen som förövrigt är ganska förutsägbar
 
Lost Girls
Ett drama där en förtvivlad mamma försöker hitta sin försvunna dotter. Denna filmen handlar om The Long Island Serial Killer, som gav sig på unga prostituerade. Gripande och väldigt bra
 
Feel the Beat
Dansfilm med Sofia Carson i huvudrollen. Förutsägbar och härlig dansfilm som passar en regnig dag