Lördag

Vi tog en lugn lördag och passade på att städa lite hemma. Det behövdes, för det har varit lite eftersatt senaste tiden. Kan bero på att vi fortfarande inte fått någon diskmaskin och alltså fortfarande diskar för hand. Det tar otroligt mycket tid att diska hela tiden.
Men en kort sväng ut blev det på förmiddagen, så den lilla fick springa av benen lite och sen blev det vilostund för hela familjen. Det är många timmar som behöver sovas ikapp.

På eftermiddagen hade vi inte någon aning om vart vi skulle ta vägen, utan det var mest bara ut och ta en fika. Så vi provade takterrassen som precis öppnat på Frölunda Kulturhus.Den har definitivt potential att bli supermysig. Så en kort fika på taket blev det, tills Matteo behövde springa lite. Det skulle vara en avslappnande lung harpa konsert där, så alltså inget vi kunde stanna för att se. Istället tog vi en promenad till Positivparken, där det var en brasiliansk dag. Det var galet mycket folk och Matteo passade på att leka lite.. eller ja, leta och provcykla alla sparkcyklar som han kunde hitta. 

Sen gick vi in på biblioteket o fixade bibliotekskort, skulle låna pottträning på 3 dagar boken. Men den var utlånad, så istället blev det en Pippi bok. Ska nog ta en sväng förbi biblioteket senare i veckan också, och låna med oss lite nya böcker till midsommar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback