9 Månader

Då har lillen redan blivit 9 månader, och denna månaden hände det stora, han började krypa. Från att han försökte och tog sitt första kryp framåt så tog det bara en vecka innan han blev riktigt bra på det. Så nu är det verkligen inte en lung stund hemma. Försöker man gå iväg för att göra någonting så kryper han efter och vill se vad man gör. För tänk om det händer någonting mer spännande där borta?!
 
Sen att han fortfarande vill stå väldigt mycket och promenera omkring. Så det är bara att hålla i hans händer och promenera i slowmotion, vill man snabba på honom så tar man tag under armarna runt armhålorna och då kan han springa gärnet runt här hemma. Sen att han springer omkring i sin lilla bil och krockar i allt och alla. Han kör gärna över mina stackars stortår som redan har nageltrång..Sen en rolig grej, om man lyfter honom så att han har fötterna precis ovanför golvet så springer han som en tok. Mycket spring i benen på den där
 
Han älskar fortfrande när man sjunger för honom, roligaste är ju imse vimse spindel, med rörelser. Problemet är ju att han kryper fram till en och vill vara med. Så då ser han ju inte fingrarna röra sig längre.. Utan när han väl kommer fram till en, ja då vill han ju klättra upp på en. Han har även hittat en fascination för ansikten, han vill så gärna klämma och känna på allt. Vilket inte alls är så mysigt som det låter, det är fingrar i näsan, ögonhålan och munnen, han gräver och klämmer allt vad han kan.
 
Han är också en väldigt tjötig bebis och försöker göra allt för att göra sig hörd. Än så länge inget vi förstår, men ett OJ här och där och en massa olika läten som han provar på.
 
Det bästa han vet är ju fortfarande Totte och robotdammsugaren (han har nu hittat robotdamsugaren hos både Maria och Christian samt Charlie och Klas och då är det svårt att få stop på honom...)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback