Helg igen

Det känns som att veckorna passerar förbi snabbt nu, och nu närmar sig resan. Så i helgen har det börjat packats, samt shoppat lite kläder till Daniel. Vi passade på att åka till Frölunda Torg en kväll under veckan, men hittade ingenting så det blev Nordstan imorse. Är man tillräckligt tidig så har man nästan butikerna för sig själv.
 
Annars så var det sommarfest på jobbet i fredags, där det hela började med en liten tävling där man skulle kasta vattenballonger mellan varandra. Jag blev dyblöt och kall. Sedan var det mat, alkohol och andra tävlingar. Trevlig kväll som anordnades för att vi skulle lära känna företaget som flyttat in i våra lokaler.
 
Lördagen började aktivt med en promenad i Änggården med Daniel och sedan cyklade jag bredvid Becca som åkte rullskridskor. Därefter skulle vi spela minigolf med Anna och Mikael, men detta blev inte långvarigt då det började regna, trots att SMHI sagt att det inte skulle det. Så då blev det middag på Tapaso och en drink på Doktor Glas.
 
Idag har jag vart hemma hos syrran och hjälpt henne att packa, och sen har vi bara legat i soffan och spelat "Alica in Wonderland" och lyssnat på regnet och åskan utanför. Becca tänkte bjuda på lite chokladfromage, men misslyckades då hon tog för mycket mjölk. Så istället mixade hon ihop den med en banan och så blev det en typ milkshake istället.
 
Karta över Änggårdsbergen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback