Peggy

Vi åkte och besiktades Peggy häromdagen, vi tog en kvällstid 21.20 och tänkte att besiktningskillen kanske skulle vara tillräckligt trött för att missa diverse fel men icket. Trots att vi kollade lamporna innan vi åkte så hade ena framlampan slocknat när vi kom fram, precis som förra gången men då handlade det om bak istället. Besiktningskillen föreslog att hon var lite nervös! Jag kunde inte annat än att hålla med.

Vi informerade även honom om att vindrutetorkarna inte var någon idé att ens prova, då vänster torkarblad rostat sönder och nästinpå flygit av bilen när vi körde hem från Landvetter. Han mummlade någonting om en tvåa och vi bara accepterade vårt öde.

När han lyft upp Peggy så vinkade han till oss för att visa ena bromsskivan bak som av rost börjat falla sönder. Detta var inte alls bra berättade han, och när man byter detta så bör man byta båda bak. Vi såg bara att $$$ började flöda framför våra ansikten.. då passade han på att i förbifarten nämna att felkoden från förra året fanns kvar. Well, Come on passa på medan vi ligger!

När vi tillslut mötte upp besiktningskillen vid utgången så passade jag på att fråga om det var dags för begravning för Peggy. Men det tyckte inte han; rutinsaker vi blivit underkända på. Lätt för han att säga?!

Så nu har vi skickat in förfrågan om kostnadsförslag och tidsbokning på Mekonomen för att kolla vad detta kalaset kan landa på. Tur i oturen är väl att vi är 3 som delar på bilen så man slipper betala allt själv i alla fall

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback