Support Center möte

Idag var en heldag på Scandic Crown med information och föreläsningar för hela supportcenter på VGR IT. Vi fick veta lite om verksamhetsstrukturen, vad som är pågång inom IT och lite förändringar som kommer att ske hos oss. Bland annat så ska det köpas in ett nytt affärssystem med ett nytt ärendehanteringssystem till oss, vilket är väldigt positivt då vi inte alls är nöjda med det befintliga. Så detta kommer klart att påverka oss under detta året, men förhoppningsvis till det positiva!
 
Sen så kommer även en pilot att införas på Östra Sjukhuset, som handlar om ett enklare sätt att logga in i de olika systemen samt att hela processen blir sessionsbaserad istället för dator och profilbaserat. Svårt att förklara, men själva idén handlar om att spara tid för vårdpersonal. De ska alltså kunna förflytta sig snabbt mellan olika datorer och fortsätta på sin "session" och på ett enkelt och smidigt sätt slippa de manuella inloggningarna i alla system. Så detta låter ju väldigt bra, nu är det bara att hålla tummarna för att piloten får ett bra resultat!
 
Under dagen blev det även ordentligt med mat också; frukost, buffélunch med buffé-efterätt och sedan buffé-fika. Behövdes verkligen lite socker där på slutet, hade glömt hur jobbigt det är att sitta ner och lyssna länge på presentationer. Så detta var en riktigt trevlig dag, och roligt att se lite folk från andra avdelningar och Boråsarna som man inte träffar så ofta
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback