Ullared

I Lördags åkte vi för att shoppa i Ullared, och vi var ju inte ensamma, för när vi svängde in mot parkeringen så stod där en parkeringsvakt och delade ut kartor för att visa vart man kunde parkera förutom på de vanliga parkeringarna som var helt knök fulla. Så vi åkte runt ett tag och fick tillslut parkera bakom varuhuset utmed vägen bara. Vi såg att det var mycket bussar som stod på parkeringarna, men tänkte ändå att det inte kunde vara så mycket folk.
 
Men, DET VAR DET. Men någon gång ska väll vara den första, att köa för att komma in. Kändes helt absurpt, att stå där i det kalla regnet i de fula gula regnponchosarna som delades ut. Men, har man tatt sig hela vägen dit, så orkar man ju inte bara vända hemåt igen, så vi stod väl i kö nästintill 2 timmar för att komma in. Och vi som hade varit så smarta och lämnat jackorna i bilen för att slippa bära med dom inne i varuhuset höll ju på att frysa ihjäl där ute!
 
Det var rätt så trångt där inne också, och vi tappade bort varandra hela tiden, men jag lyckades i alla fall fynda lite doftljus, handdukar, två tröjor, en blomma och lite annat smått och gott, innan vi ställde oss i kön till att betala.. Tyvärr gick det inte snabbare att ta sig ut än att ta sig in, så vi ställde oss i kön klockan 19, en timme innan stängning och kom ut strax innan 21. GALET
 
Men vi hade ialla fall en trevlig stund där inne, och shoppade för på tok för mycket pengar! Men står man i så mycket köer, så vill man ju i alla fall få valuta för tiden ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback