Team Awkward

Tänkte passa på att presentera mitt stuntlag som ska till Tyskland snart :)

Carro: Är min söta bas, som fnissar mest hela träningen tillsammans med Kajsa! Hon har tränat cheer nu ett tag till och från med mig (gissar på över ett år?) och älskar att stunta mer avancerat!

Kajsa: Är våran extra person, som vi så fint kallar det. Hon har vart bas och framperson nu denna terminen och kommer att följa med på tävlingen som "tränare/spotter". Hon är också en extremt fnittrig människa som har svårt att sluta skratta när det väl satt igång!

Helene: Är vår starkaste tjej i laget, (SM vinnare i styrkelyft) och är bas. Hon är en supergullig, lite blyg tjej, som hade en dröm om att tävla utomlands i stunt.. Har tränat cheer sen typ 2005, och älskar cheerleading

Becca: Är vår bakperson som fått stå på tå när vi haft Carro och Kajsa som baser! Hon är vår idespruta och slagpåse. Stackarn lyckas ju få både rivmärken och blåmärken varenda träning.

Kicki: Är vår nyaste medlem och har väl tränat i sisådär två-tre månader nu! En topp som har blivit grymt duktig, och en sådan där människa som bara är positivt inställd hela tiden. Att pröva nya stunts är absolut inga problem! :)

Skea: Älskar cheerleading, är topp och har tränat cheer till och från. Älskar att vi äntligen har börjat med mer avancerad cheer nu, då det mestadelen av tiden vart nybörjarcheer under dessa år. Har börjat bli av med höjdskräcken och är extremt feg när det gäller nya stunts.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback