På minuten

Vi skulle skjutsa Helene till centralstationen och tog bilen med tanke på all hennes packning plus att det ligger gode så nära (ska ta ungefär 10-15 minuter dit) Men vi åkte i god tid för att hinna. Men, gissa om det var sjukt mycket trafik. Det var kaos överallt och vi fick PANIK, klockan bara tickade och tickade och trafiken stod nästan stilla...
Man blir sjukt stressad när man vet att man har en tid att passa! Tåget gick tio i fem.. och kan ju säga att två minuter innan tåget skulle gå satt vi vid rödljusen precis intill centralen och bad till gud att det skulle slå om till grönt. Vi gasade in på centralens parkering prick tio i fem och Helene och Becca kastade sig ur bilen och tog packningen och sprang till tåget, hjälpte Helene på och så kom Becca tillbaka, tittade in i bilen och såg Helenes handväska så det var bara ta den och springa till tåget igen, och thank god så höll dom precis på att stänga dörrarna då Becca i panik sa till dom att väskan måste åka med tåget! Så Helene hann komma ut och hämta den. Snacka om sista minuten!

Hade vi bara åkt någon minut senare hemifrån så hade tåget åkt ifrån oss och Helene blivit strandad i Göteborg ett tag till.

 

Så dagens tips om du vill ha mer spänning i livet!
Ta bilen i rusningstrafik genom Linné när du har en tid att passa :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback